Louis Widmer Skin Appeal serie

Heb jij een onzuivere, vette of gemengde huid en ook last van overtollig talg?  Veel mensen krijgen hier vooral last van tijdens de puberteit. Om nog meer schade aan de huid te vermijden is het heel belangrijk om deze onzuiverheden systematisch aan te pakken. Ook is het erg belangrijk dat je dit vanaf het begin doet! Wanneer je deze problemen in drie stappen aan pakt, vier tot acht weken lang, heb jij een mooie zuivere huid! En dat willen we toch allemaal?

 

Van het merk Louis Widmer is er een speciale parfumvrije serie ontwikkeld tegen onzuiverheden! Met de Louis Widmer Skin Appeal krijg je een mooie, zuivere huid in maar drie stappen! In dit blogbericht zullen we deze stappen met je doornemen en aangeven welke producten je waarvoor gebruikt. Zeg maar dag tegen de puistjes, want vanaf nu wordt jouw huid alleen nog maar mooier en helemaal zuiver! 

 

Stap 1: Reinigen

De eerste stap is het reinigen van de huid. Haal de onzuiverheden en het overtollig talg weg!

 

Voor deze stap kun je twee producten gebruiken. Als eerste de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse. Dit is een zuiverende mousse, zonder alcohol! De huid zal worden gereinigd en het overtollig talg wordt verwijderd. Ook remt de mousse de vorming van zwarte puntjes af en verwijdert het de onzuiverheden die zich op de huid bevinden.

 

Het gebruik van de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse:
Voor het gebruik van deze mousse maak je de huid nat met lauw water. Vervolgens kun je de huid zorgvuldig reinigen met de Lipo Sol Mousse. Na het gebruik moet je de huid weer goed afspoelen met lauw water. Je kunt dit product gebruiken bij een onzuivere, vette en gemengde huid.

 

Het tweede product wat je kan gebruiken voor stap 1 is de Louis Widmer Skin Appeal Peeling. Dit product bevat een combinatie van een peeling en fruitzuren. Hierdoor wordt de huid weer opnieuw glad gemaakt en gereinigd tot diep in de poriën. Na het gebruik van dit product zal de huidstructuur er duidelijk beter uit zien! Dit product verzorgt, hydrateert en kalmeert de huid.  

 

Het gebruik van de Louis Widmer Skin Appeal Peeling:
Voor het gebruik van de Skin Appeal Peeling maak je je huid vochtig met lauw water. Hierna breng je de peeling aan met ronddraaiende bewegingen. Laat de peeling kort intrekken en spoel de huid hierna goed af. Dit product kun je gebruiken bij een onzuivere, vette en gemengde huid. 

 

Stap 2: Zuiveren

De tweede stap voor een mooie, zuivere huid is het zuiveren van de huid. Dit doe je om de huid grondig te reinigen en te verfrissen.

 

Voor het zuiveren van de huid gebruik je de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Tonique. Deze milde tonic droogt de huid niet uit. Hij hydrateert en verzacht de gevoelige en geïrriteerde huid en verwijdert overtollig talg en onzuiverheden. De Skin Appeal Tonic heeft een antibacteriële werking.

 

Het gebruik van de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Tonique:
Nadat je eerst de Lipo Sol Mousse hebt gebruikt, eindig je de reiniging met de Lipo Sol Tonique. Breng wat van de tonic aan op een vochtig watje en reinig hiermee nogmaals de huid voor een optimaal resultaat. 

 

Stap 3: Verzorgen

De laatste stap is het verzorgen van de huid. Onderstaande Louis Widmer producten gebruik je om de huid te verzorgen, de doeltreffendheid van de verzorging te versterken en om een terugval te voorkomen.

 

Om te beginnen kun je de Louis Widmer Skin Appeal Sebo Fluid gebruiken. Dit is een dag- en nachtverzorging. De Sebo Fluid is een matterende lichte emulsie die een terugval van onzuiverheden verhindert. Dit product werkt antibacterieel.

 

Een ander product wat je goed kunt gebruiken is de Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Gel. Dit is een gel die snel in de huid dringt en deze werkt doeltreffend tegen verstopte poriën. De antibacteriële gel remt de vorming van zwarte puntjes af. Je brengt deze gel aan op de onzuivere plekjes op de huid.

 

De Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick is een praktisch product om overal mee naar toe te nemen. De Skin Appeal Roll On Stick kun je bij ieder huidtype gebruiken. Dit product is ideaal om zwarte puntjes nauwkeurig aan te stippen en te verzorgen. De Skin Care Stick zorgt er voor dat de puistjes razend snel uit zullen drogen.

 

Voor het verbergen van de puistjes gebruik je de Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 01 of 02. Dit is een correctiestick voor de onzuivere huid. De stick camoufleert zwarte puntjes en onzuiverheden zonder dat de poriën verstopt raken. De Skin Appeal Coverstick werkt verzachtend en verhindert de vorming van nieuwe zwarte puntjes. De Skin Appeal Coverstick is verkrijgbaar in 2 tinten.

 

Wanneer je deze producten 4 tot 8 weken lang zorgvuldig gebruikt, zal het resultaat geweldig zijn! Ben jij op zoek naar Louis Widmer verkooppunten? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken! Je bestelt de Louis Widmer producten namelijk voordelig online bij Drogist.nl! 

 

Terug naar overzicht

Hoe behandel je een hoornaarsteek?

22 juli 2024 - De Aziatische hoornaar duikt steeds vaker op in ons land. Helaas kun je ook door die bij gestoken worden. Wat kun je verwachten na een steek van een hoornaar en wat moet je ertegen doen? Actie is in ieder geval snel vereist als je bent gestoken in je mond of als je allergisch bent voor het gif.   Een steek van de Aziatische hoornaar kan...
Lees verder

Diarree op vakantie? Dit kun je ertegen doen

15 juli 2024 - Op vakantie in een ander land kun je ineens last krijgen van waterige ontlasting. Je hebt bijvoorbeeld iets gegeten of gedronken waarin een bacterie, virus of parasiet zat. ‘Reizigersdiarree’ wordt deze acute vorm van diarree ook wel genoemd. Wat helpt hiertegen?   Als je op vakantie gaat naar een (sub)tropisch gebied, is de kans op...
Lees verder

Pigmentvlekkencrème tegen hyperpigmentatie

10 juli 2024 - Pigmentvlekken, wie heeft ze niet? Misschien heb je extra veel bruine plekjes op je huid: hyperpigmentatie. Je hebt bijvoorbeeld melasma of ouderdomsvlekken. Hoe zorg je ervoor dat deze vlekken minder opvallen? Lees hier welke pigmentvlekkencrème je zoal kunt gebruiken.   Hyperpigmentatie is niet schadelijk, maar je kunt je er wel aan storen....
Lees verder

Spaanse Vlieg als lustopwekkend middel

8 juli 2024 - Nooit verwacht dat Spaanse vlieg het lustgevoel kan verhogen? Hier lees je alles over het liefdesdrankje Spaanse Vlieg van Eros.    De naam ‘Spaanse Vlieg’ doet vermoeden dat er Spaanse vlieg in het product verwerkt zit. Wees gerust, dit is niet het geval. Al werd de Spaanse vlieg – en dan vooral een stofje dat dit diertje uitscheidt...
Lees verder

Zonnebrand met bruinversneller

3 juli 2024 - Vind je ook dat het krijgen van een bruine teint zo langzaam gaat? Pas na een aantal keren zonnen, zie je eindelijk wat verschil. Hoe kun je ervoor zorgen dat je sneller bruin wordt? Koop zonnebrand met een bruinversneller!   Om sneller een kleurtje te krijgen, heb je meerdere mogelijkheden. Sommige mensen gebruiken een zelfbruiner. Zoek je...
Lees verder

Weight Care wordt WeCare

27 juni 2024 - Weight Care krijgt een andere naam: ‘WeCare’. De producten veranderen niet qua inhoud, maar krijgen wel een nieuwe verpakking. Ook de producten van WeCare zul je voortaan aantreffen in een nieuw jasje.   Zowel WeCare als Weight Care staan voor jarenlange ervaring op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing. Weight Care, dat in 1989...
Lees verder

Muggen verjagen met een muggenstekker

26 juni 2024 - Muggen kunnen je nachtrust behoorlijk verstoren. Word je niet gestoken, dan zul je toch in ieder geval last hebben van het gezoem om je oren. Heb je al eens een muggenstekker geprobeerd? Dan is nu het moment om een muggenstekker in huis te halen!   Hoge temperaturen in combinatie met veel regen zijn optimale omstandigheden voor muggen. Heb je...
Lees verder

Top 5 vakantiesupplementen: darmbacteriën, valeriaan en meer

24 juni 2024 - Op vakantie eet en leef je net een beetje anders dan in het dagelijks leven. En dan wil je natuurlijk niet dat je darmen, huid en nachtrust daar al te veel last van hebben. Of je nu thuis blijft of naar zonniger streken trekt, met deze vijf voedingssupplementen ben jij in ieder geval helemaal zomerklaar!   Tip 1. Darmbacteriën &...
Lees verder

Wat te doen na een wespensteek?

19 juni 2024 - Tijdens een zomerse dag kan het zomaar gebeuren: je wordt gestoken door een wesp. Wellicht weet je niet precies wat je moet doen. Hoe kun je een wespensteek behandelen? En hoe zit dat nou precies met de angel van de wesp die misschien nog in je huid zit?   Weet je niet zeker of je door een wesp gestoken bent? Een wespensteek herken je meestal...
Lees verder

Wat te doen bij zonneallergie? Gebruik levomenthol!

17 juni 2024 - Je hebt er lang naar uitgekeken: de zon! Maar nadat je eindelijk uitgebreid van de eerste zonnestralen hebt genoten, ontdek je vlekjes, bultjes of blaasjes op je huid. Je hebt last van zonneallergie! Ook op je oren kun je plekjes krijgen: lente-oren. Wat kun je hiertegen doen?   Je verwacht het misschien niet, maar zonne-allergie kun je óók...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.