Vibrators/Stimulators

Vibrators en stimulators zijn seksspeeltjes die worden gebruikt om seksuele stimulatie te creëren. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel solo- als partnergeslachtsgemeenschap, en ze kunnen mensen helpen om nieuwe seksuele ervaringen te ontdekken. Vibrators en stimulators zijn er in vele verschillende soorten en maten. Ze worden gebruikt om seksuele stimulatie te verbeteren, en kunnen een geweldige manier zijn om je seksleven te verrijken. Of je nu alleen bent of samen met je partner, er is een vibrator of stimulator die bij je past. Bekijk hier ons assortiment vibrators en stimulators!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Verschillende soorten vibrators en stimulators

Er zijn veel verschillende soorten vibrators en stimulators, elk met hun eigen voordelen. Sommige zijn bedoeld voor clitorale stimulatie, terwijl andere bedoeld zijn voor g-spot stimulatie. Er zijn ook vibrators en stimulators die bedoeld zijn om te worden gedragen, of die je in je bad of douche kunt gebruiken. Hieronder zullen we de meest voorkomende vibrators en stimulators bespreken.

 

Clitorale stimulators

Clitorale stimulators zijn een van de meest voorkomende soorten vibrators en stimulators. Ze zijn ontworpen om direct op de clitoris te worden gericht, waardoor ze een geweldige manier zijn om je seksleven te verrijken. Sommige clitorale stimulators hebben extra functies zoals trillingen, pulsaties en roterende bewegingen die je extra stimulatie kunnen geven. Er zijn ook clitorale stimulators die draadloos zijn, zodat je je handen vrij hebt om andere dingen te doen.

 

G-spot stimulators

G-spot stimulators zijn bedoeld om de g-spot te stimuleren, wat een geweldige manier is om je seksleven te verrijken. Deze vibrators en stimulators zijn ontworpen om de g-spot te bereiken, waardoor je meer stimulatie krijgt. Sommige G-spot stimulators hebben extra functies zoals trillingen, pulsaties en roterende bewegingen die je extra stimulatie kunnen geven. Er zijn ook G-spot stimulators die draadloos zijn, zodat je je handen vrij hebt om andere dingen te doen.

 

Draagbare vibrators en stimulators

Draagbare vibrators en stimulators zijn ontworpen om mee te nemen, zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Deze vibrators en stimulators zijn meestal klein en discreet, zodat je ze gemakkelijk kunt verbergen. Ze zijn ook vaak draadloos, zodat je je handen vrij hebt om andere dingen te doen. Sommige draagbare vibrators en stimulators zijn ook waterdicht, zodat je ze in bad of onder de douche kunt gebruiken.

 

Anale vibrators en stimulators

Anale vibrators en stimulators zijn bedoeld om je anale zone te stimuleren, wat een geweldige manier is om je seksleven te verrijken. Deze vibrators en stimulators zijn ontworpen om je anale zone te bereiken, waardoor je meer stimulatie krijgt. Sommige anale vibrators en stimulators hebben extra functies zoals trillingen, pulsaties en roterende bewegingen die je extra stimulatie kunnen geven. Er zijn ook anale vibrators en stimulators die draadloos zijn, zodat je je handen vrij hebt om andere dingen te doen.

 

Hoe een vibrator of stimulator te kiezen

Het kiezen van een vibrator of stimulator kan een overweldigende taak zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten, dat het moeilijk is om de juiste te kiezen. Hieronder zullen we enkele tips geven voor het kiezen van de juiste vibrator of stimulator.

 

Bepaal je doel

Het eerste dat je moet doen als je een vibrator of stimulator kiest, is je doel bepalen. Wil je een clitorale stimulatie? Of wil je een G-spot stimulatie? Of wil je een anale stimulatie? Als je weet wat je doel is, kun je een vibrator of stimulator kiezen die hierbij past.

 

Kies de juiste functies

Nadat je je doel hebt bepaald, is het tijd om de juiste functies te kiezen. Wil je trillingen? Pulsaties? Roterende bewegingen? Of wil je een draadloze vibrator of stimulator? Kies de functies die je nodig hebt om je doel te bereiken.

 

Kies de juiste grootte

Het is ook belangrijk om de juiste grootte te kiezen. Sommige vibrators en stimulators zijn klein en discreet, terwijl andere groter en meer opvallend zijn. Kies een vibrator of stimulator die bij je past.

 

Hoe een vibrator of stimulator te gebruiken

Nadat je je vibrator of stimulator hebt gekozen, is het tijd om te leren hoe je deze kunt gebruiken. Hieronder zullen we enkele tips geven voor het gebruik van je vibrator of stimulator.

 

Leer de functies

Het eerste dat je moet doen als je een vibrator of stimulator gebruikt, is leren hoe je de functies kunt gebruiken. Leer hoe je de trillingen, pulsaties en roterende bewegingen kunt bedienen. Als je de functies goed begrijpt, kun je deze beter gebruiken.

 

Gebruik glijmiddel

Het is ook belangrijk om glijmiddel te gebruiken als je een vibrator of stimulator gebruikt. Glijmiddel maakt het gebruik van de vibrator of stimulator comfortabeler, en vermindert ook het risico op irritatie. Gebruik altijd een glijmiddel dat compatibel is met je vibrator of stimulator.

 

Gebruik de vibrator of stimulator op de juiste manier

Het is ook belangrijk om de vibrator of stimulator op de juiste manier te gebruiken. Gebruik de vibrator of stimulator niet te hard, en probeer deze ook niet te diep in te brengen. Als je de vibrator of stimulator op de juiste manier gebruikt, kun je de beste resultaten bereiken.

 

Veiligheid en hygiëne

Het is belangrijk om rekening te houden met veiligheid en hygiëne als je een vibrator of stimulator gebruikt. Zorg ervoor dat je je vibrator of stimulator goed reinigt na gebruik, en gebruik altijd een condoom als je een vibrator of stimulator deelt met anderen. Als je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt, kun je je seksleven op een veilige en hygiënische manier verrijken.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.