Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogist gespecialiseerd in afslanken, gezondheid, parfum, make-up en verzorgingsartikelen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50.000 producten en wij breiden dit dagelijks verder uit.

 

Voor het internettijdperk bestond Drogist.nl echter al, weliswaar onder een andere naam en gewoon in de winkelstraat. 

 

1996: Oprichting markthandel Luga

Met een bus vol drogisterij artikelen worden 6 dagen per week de zeeuwse markten bezocht. 

 

1998: Oprichting Unique beenmode & drogist

Na twee jaar de markt bezocht te hebben besluiten de eigenaren dat het tijd is de markt vaarwel te zeggen en een winkel te openen in hartje Goes. Het unieke van deze winkel was (en is, want de winkel bestaat nog steeds) dat de drogisterij gecombineerd wordt met een grote afdeling beenmode (sokken en panty's). 

 

2001: Tweede vestiging van Unique beenmode & drogist

En wel in Middelburg, winkelcentrum Dauwendaele. 

 

2002: Domeinnaam Drogist.nl wordt gekocht

Webshops zijn er nog maar weinig en ook de eigenaren geloven nog niet dat dit de toekomst wordt, desondanks wordt toch de domeinnaam Drogist.nl aangekocht voor "toekomstig" gebruik. 

 

2004: De nadruk op specialisatie

In de winkels wordt de nadruk gelegd op specialisme. Voor de drogisterij wordt gekozen voor een ruimer assortiment geneesmiddelen, vitaminen en voedingssupplementen. Ook op de beenmodeafdeling wordt gekozen voor premium merken als Falke. Om deze reden wordt de naam gewijzigd in Unique drogist & beenmodespecialist.

 

2007: Bouw distributiecentrum

Om centraal de goederen voor de winkels te ontvangen en distribueren wordt in 2007 een distributiecentrum in Goes gebouwd. Er zijn ambitieuze plannen om in de regio meerdere winkels te openen. Ook wordt gedacht aan het ontwikkelen van een webshop. Pakketten kunnen dan rechtstreeks vanuit het distributiecentrum verzonden worden. 

 

2010: Ontwikkeling webshop

De periode vanaf 2008 staat heel Nederland in teken van de crisis. Fysieke winkels blijken geen toekomst meer te hebben en iedereen zou online gaan shoppen. Ook wij denken na over de toekomst, maar zien die ook voor de winkels rooskleurig in. Weliswaar zal er naast de fysieke winkels ook de mogelijkheid moeten zijn om online bestellingen te plaatsen. Het eerder genoemde "toekomstig gebruik" van Drogist.nl heeft 8 jaar op zich laten wachten en wel tot 2010. In dit jaar wordt de webshop ontwikkeld en gevuld met productteksten en afbeeldingen.

 

2011: Drogist.nl gaat live

 

2014: Unique drogist & beenmodespecialist wordt Drogist.nl

Landelijk begint Drogist.nl een speler van betekenis te worden, maar in Goes en Middelburg zijn we met de fysieke winkels nog steeds bekend onder de naam Unique drogist & beenmodespecialist. Ja, ja ook wij gaan "omnichannel" denken en wijzigen de naam op onze winkelpuien in Drogist.nl

 

2016: Drogist.nl wint FD Gazelle Award

Het continu investeren in de techniek van de webshop en het opleiden van personeel leiden tot een jaarlijkse groei met dubbele cijfers. Dit investeren en de doorgemaakte groei wordt beloond met een Gazelle Award van het Financieel Dagblad. 

 

2017: Drogist.nl groeit door!

Ook dit jaar zet de groei fors door. Inmiddels bestaat ons webshop team uit zo'n 35 enthousiaste medewerkers.

 

Gemak, snelheid, lage prijzen en een uitgebreid productassortiment zijn speerpunten welke tevreden klanten opleveren. De telefoontjes van klanten en de positieve reviews op sites als Trustpilot zijn hiervan het bewijs. Service vinden wij belangrijk daarom worden bestellingen boven de €20,- gratis thuisbezorgd in Nederland en Belgie.

 

Bij vragen over producten of je bestelling staat onze deskundige klantenservice je graag te woord. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op +31 113 253805, via de chat of e-mail: klantenservice@drogist.nl.

 

Wij wensen iedereen veel shopplezier op Drogist.nl!

 

Jacco en Miranda Luijk

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.