Voordelig Normaflor bestellen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Normaflor

Normaflor biedt bescherming tegen nare vaginale geuren en bacteriele vaginose. Het wordt gebruikt om de natuurlijke zuurgraad op gezond niveau te brengen en te houden. Een gezonde zuurgraad, ook wel pH genoemd, is namelijk belangrijk om de verschillende bacterien en schimmels in de vagina in balans te houden. Al met al is een gezonde pH waarde van groot belang, waarbij Normaflor een effectieve ondersteuning is.


Vaginale afscheiding

Het slijmvlies van de vagina vormt een goede voedingsbodem voor de ‘goede lactobacillen’. Deze lactobacillen maken melkzuur aan, wat een bacterieremmende functie heeft. Afscheiding vormt een natuurlijke barrière tegen binnendringende bacteriën. Tevens probeert het ook een vaginale disbalans te voorkomen. Een verstoorde balans komt vaak voor bij het gebruik van antibiotica, het gebruik van de anticonceptiepil, zeep, na de menstruatie of na een bevalling.  

Normaflor; bacteriele vaginose behandeling

Normale afscheiding heeft over het algemeen een vloeibare textuur en is vrijwel doorzichtig tot wit van kleur. Een goede pH waarde ligt in de vruchtbare jaren tussen de 3,8 en 4,5. Heb je last van veel afscheiding of witte afscheiding met een vervelende geur? De kans bestaat dat je bacteriele vaginose hebt.

Met de NormaTest test je zelf, in je eigen vertrouwde omgeving, de pH waarde van de vagina. Een positieve uitslag, met een hogere pH waarde, kan een aanwijzing zijn voor bacteriele vaginose. Een negatieve uitslag wijst naar een vaginale schimmelinfectie zoals candida.

Te allen tijde kan je starten met Normaflor. Na bijvoorbeeld de menstruatie, na een antibioticakuur of tijdens de zwangerschap. Het advies luidt om per maand gedurende 6 opeenvolgende dagen 1 Normaflor Vaginaal Tablet in te brengen voor het slapen gaan. Gedurende 5 maanden lang herhaal je het proces, om de vaginale pH waarde volledig te laten herstellen.


De voordelen van Normaflor  

De vaginale capsules van Normaflor zijn zeer effectief, kleur- en geurloos en gemakkelijk in te brengen. Daarnaast is het veilig om de tabletten gedurende een aantal achtereenvolgende weken te gebruiken.

Waarom Normaflor?

  • Het herstelt op een snelle en effectieve wijze de zuurgraad van de vagina
  • Het neutraliseert nare geurtjes vrijwel meteen
  • Het voorkomt terugkerende infecties
  • Normaflor is zonder recept verkrijgbaar


Normaflor online bestellen

Heb je last van veel afscheiding of jeuk? Komen de bacteriele vaginose symptomen jou bekend voor? Normaflor helpt je op weg. De vaginale tabletten helpen de pH waarde te herstellen en op peil te houden. Bestel jouw producten voordelig en snel op Drogist.nl. Vóór 17:00 besteld is de volgende dag in huis. Gratis verzending vanaf 20 euro! MD181015

Lees meer
Sorteer op

Normaflor online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Normaflor, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Normaflor bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Normaflor te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Normaflor producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Normaflor.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.