Drogist.nl affiliateprogramma

Geld verdienen met je eigen site en tot 14% per sale verdienen door de producten van Drogist.nl aan te bieden? Dit is eenvoudig en risicoloos te realiseren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden als affiliate bij Tradetracker en je kan beginnen met verdienen.

 

Via Tradetracker kun je ieder artikel van Drogist.nl verkopen via je eigen site. Doordat ons assortiment momenteel uit 70.000+ artikelen bestaat en dit dagelijks wordt uitgebreid zitten er altijd interessante producten tussen. Wij nemen vervolgens de verkoop, verwerking, verzending en facturering voor onze rekening. Ieder verkocht artikel via je eigen site wordt geregistreerd waardoor de commissie die tot 14% kan oplopen vervolgens maandelijks wordt uitbetaald op je eigen bankrekening.

 

Alle benodigde materialen zoals: productinfo, foto's, banners, tekstlinks, speciale acties etc worden door Drogist.nl kosteloos via Tradetracker ter beschikking gesteld.

 

Waarom Drogist.nl?
- Uitstekende salesvergoeding die kan oplopen tot 14% over de orderwaarde.
- Hoge conversies middels: acties, achteraf betalen, lage prijzen, snel en direct uit voorraad leverbaar.
- Betrouwbaar: Lid van Thuiswinkel waarborg en gewaardeerd door onze klanten met een 8,8 (Trustpilot).

 

Drogist.nl behoort tot één van de snelst groeiende webwinkels in haar branche. Gemak, snelheid, vakkennis en een uitgebreid productassortiment zijn speerpunten welke tevreden klanten opleveren. De telefoontjes van klanten en de positieve reviews op sites als Trustpilot zijn hiervan het bewijs. Door het scherpe actiebeleid profiteren klanten iedere twee weken van bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen en kortingacties op A-merken zoals Axe, Nivea, Davitamon, Roter, Centrum, Kneipp, Dove. Klanten kunnen bij Drogist.nl betalen met Ideal, Paypal, Overboeking, Creditcard en Achteraf betalen. Met name de betaalmethode achteraf betalen zorgt voor een verhoging van de conversie.

 

Vragen?
Neem dan gerust contact op met ons, wij staan je dan graag te woord. Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 - 17:30 telefonisch bereikbaar op 0113-253805 of via e-mail op [email protected].

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.