Voordelig producten van Bio-Oil kopen bij jouw online drogist

Bio-Oil

Bio-Oil is een heel gespecialiseerd huidverzorgingsproduct. Het is zeer veelzijdig en voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken. De gemakkelijk uitsmeerbare olie trekt vrijwel direct in de huid. Dankzij het bijzondere ingrediënt PurCellin Oil voelt de bio olie niet vet aan worden de heilzame stoffen, zoals vitaminen en plantenextracten, uitstekend opgenomen. Het gebruik van Bio Oil zal je huid zachter maken en het draagt tevens ook bij aan het verbeteren van de huidconditie. 

Sindskort zijn de vertrouwde verpakkingen in een nieuw jasje gestoken. Een strak design met de nog steeds duidelijk herkenbare oranje tekst zal je vanaf nu tegenkomen!

 

Het gebruik van Bio Oil

De huidolie met Purcellin Oil is een bijzonder soort huidverzorging en onder andere te gebruiken bij: 

  • Littekens verminderen
  • Striae verminderen
  • Zwangerschapsstriemen vervagen
  • Pigmentvlekken 
  • Ouder wordende huid
  • Droge huid voeden


Littekens verzorgen met Bio-Oil

Voor de bestrijding van littekens kun je twee keer per dag voor een minimale periode van drie maanden de huidolie in een cirkelvormige beweging voorzichtig inmasseren op het littekenweefsel. Hierbij geldt wel dat het resultaat bij recente littekens groter zal zijn dan bij oudere littekens. Smeer de huidolie nooit op een beschadigde huid, pas als het litteken is genezen kun je beginnen met het smeren van Bio-Oil.

 

Bio Oil voor striae behandeling en huidstriemen

Voor de verzachting en zichtbaarheid van striae en/of huidstriemen dien je Bio-Oil minimaal drie maanden te gebruiken. Je kan de huidolie twee maal daags cirkelgewijs op de aangedane huid inmasseren.

 

Bio Oil voor Zwangerschapsstriemen

Doordat de huid in zeer korte tijd veel groeit kunnen er zwangerschapsstriemen ontstaan op de buik, bovenbenen, borsten, heupen, billen en dijen. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen kan je twee keer per dag Bio olie inmasseren. Hierdoor blijft je huid soepel en elastisch en wordt de kans op zwangerschapsstriemen kleiner.

  

Pigmentvlekken verminderen met Bio-Oil

Pigmentvlekken zijn verkleuringen die met name voorkomen in het gezicht, decollete, handen en armen. Om de pigmentvlekken minder zichtbaar te maken kun je Bio Oil voor een periode van 3 maanden gebruiken en de pigmentvlek twee keer per dag met cirkelvormige beweging inmasseren met Bio-Oil. Let op! Het product heeft geen zonbeschermende factor, wel kan een zonnebrand over de olie worden aangebracht.

 

Ouder wordende huid verzorgen met Bio oil

Je kunt Bio-Oil onderdeel laten uitmaken van je dagelijkse huidverzorging. Smeer de huidolie op voordat je de normale gezichtsverzorging of lichaamsverzorging aanbrengt. Je zult merken dat je hierdoor ook minder nodig hebt van je normale huidverzorging doordat de huid al intensief verzorgt wordt door Bio-Oil. Let op; de huidolie bevat geen factor, wel kan zonnebrand over de olie worden aangebracht.

 

De droge huid hydrateren met Bio olie

De rijke eigenschappen van de huidolie hebben een positief effect op een drogere huid. Masseer de Purcellin Oil twee keer per dag op de betrokken plaats in. Let op; de olie bevat geen factor, wel kan zonnebrand over de huidolie worden aangebracht.

 

Bio oil kopen op Drogist.nl

Wil je graag je huid verzorgen met een prettige huidolie? Kies dan voor Bio-Oil. De olie heeft ontzettend veel voordelen voor de gehavende huid, zoals littekens en striae, maar ook voor een droge huid is de olie zeer effectief. Bio Oil bestellen doe je voordelig en snel op Drogist.nl. Profiteer altijd van scherpe aanbiedingen! Vóór 17:00 besteld is de volgende dag in huis. Ideaal! 

MD180925

Lees meer
Sorteer op

Bio-Oil online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Bio-Oil, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Bio-Oil bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Bio-Oil te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Bio-Oil producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Bio-Oil.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.