Voordelig producten van Vitals kopen bij jouw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Vitals

Visolie nodig, ashwagandha of vitamine D? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment Vitals voedingssupplementen. Hieronder lees je meer informatie over een groot deel van de producten van Vitals die te koop zijn bij Drogist.nl. Vitals voedingssupplementen zijn regelmatig in de aanbieding. Wil je er meteen bij zijn als een Vitals voedingssupplement is afgeprijsd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte!

 

Wat is Vitals?

Vitals Voedingssupplementen is een onafhankelijk, Nederlands bedrijf dat sinds 1988 specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen levert. Vitals heeft de ambitie om steeds betere, effectievere supplementen aan te bieden met doseringen volgens de laatste inzichten. Kwaliteit is heel belangrijk voor Vitals. Het gaat immers om je gezondheid, dus de producten moeten goed zijn. Dat kwaliteit bij Vitals prioriteit heeft, blijkt uit het ISO 22000-certificaat dat dit bedrijf draagt.

 

Vitals voedingssupplementen

Ons assortiment Vitals voedingssupplementen is heel breed. Veel van deze supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde voeding.

 

Vitals supplementen met omega 3-vetzuren

Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren, zoals de visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Wij hebben verscheidene Vitals supplementen met omega 3 in ons assortiment. Om je keuze te kunnen maken, is het belangrijk om weten welke dosering omega 3-vetzuren je nodig hebt.

 

Visolie met omega 3

Vitals Ultra Pure DHA/EPA is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Het is verkrijgbaar met softgels van 300 miligram, 500 miligram, 700 miligram en 1000 miligram. De samenstelling van de softgels in de verschillende doseringen kan variëren. De softgels van Vitals Ultra Pure DHA/EPA 300 en 500 miligram bevatten bijvoorbeeld naar verhouding meer DHA dan de softgels van 700 en 1000 miligram. Dit komt doordat de verschillende doseringen softgels gericht zijn op verschillende groepen in de samenleving met elk weer andere behoeften. Bekijk voor de exacte samenstelling de uitgebreide productbeschrijving bij deze voedingssupplementen op onze webshop. Aan de supplementen zijn geen onnodige additieven toegevoegd. Omega 3-supplementen van Vitals zijn ook verkrijgbaar in de best opneembare vormen.

 

Visolie van Vitals is vers en zuiver. De visolie komt van producent Golden Omega in Chili. Het gebouw staat pal naast de wateren waar de ansjovis wordt gevangen die voor de visolie wordt gebruikt. De vis kan snel verwerkt worden, waardoor de visolie vers kan blijven. Golden Omega gebruikt een gepatenteerd zuiveringsproces om contaminanten uit de vis te verwijderen en een gepatenteerd concentratieproces. Dankzij de bijzondere werkwijze is de visolie van goede kwaliteit. Dit is te zien aan de heldere kleur van de olie. De kans op visoprispingen na het nuttigen van Vitals visolie is klein.

 

Golden Omega vindt het ook belangrijk dat de impact op het milieu zo laag mogelijk wordt gehouden. Hierdoor werkt dit bedrijf alleen samen met gecertificeerde vissers. Certificeringen van Golden Omega op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit bewijzen dat de visolie van Golden Omega aan een hoge standaard voldoet. Voorbeelden van certificeringen van Golden Omega zijn:

IFOS (keurmerk voor de kwaliteit, versheid, zuiverheid en stabiliteit van visolie), Friend of the Sea (keurmerk voor duurzame visserij en bescherming van het natuurlijke ecosysteem), Dolphin Safe (keurmerk voor duurzame visserij en bescherming van dolfijnen) en Green-e (keurmerk voor groene energie).

 

Algenolie met omega 3, een vegan alternatief

Ben je op zoek naar vegan algenolie? Dan is Vitals DHA/EPA 450 milligram vegan 60 softgels mogelijk een optie voor jou. Let uiteraard op de juiste dosering en samenstelling. De olie wordt niet uit vis gehaald, maar uit algen. Vitals DHA/EPA 450 miligram vegan 60 softgels is niet alleen geschikt voor vegetariërs en veganisten, maar ook voor wie allergisch is voor vis.

 

Krillolie met EPA, DHA en choline

Het unieke aan krillolie is dat het de Omega 3-vetzuren EPA en DHA bevat in de bijzonder goed opneembare fosfolipidenvorm. In tegenstelling tot visolie bevat krillolie natuurlijk voorkomende choline die onder meer een positieve invloed heeft op de leverfunctie en bijdraagt aan het behoud van de structuur van de celmembranen. Krill bevat van nature een kleine hoeveelheid astaxanthine. Hieraan dankt krillolie de mooie, dieprode kleur.

 

Dit zijn toegestane gezondheidclaims van stoffen die in krillolie zitten:

-          EPA en DHA zijn goed voor de normale werking van het hart [1]

-          choline ondersteunt een normaal lipidenmetabolisme

-          choline ondersteunt een normaal homocysteïne-metabolisme

-          choline heeft een positieve invloed op de leverfunctie

-          choline draagt bij aan het behoud van de structuur van celmembranen

 

Vitals Super Krillolie 590 milligram 90 softgels is afkomstig van krill. De krillsoort waarvan de olie is gemaakt, is Euphausia superba. Deze Antarctische krill is een klein, garnaalachtig schaaldier dat in de wateren van Antarctica voorkomt. De Antarctische krill voedt zich met algen die onder het antarctische ijs groeien. Algen zijn de oorspronkelijke bron van de langeketen omega 3-vetzuren EPA en DHA in krill en in vis.

 

Waarom zijn omega 3-vetzuren DHA en EPA belangrijk?

EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart [2] en ondersteunen een normale bloeddruk[3]. DHA draagt ook bij aan het behoud van een normaal vetgehalte in het bloed[4]. Ook speelt DHA een rol in het functioneren van het netvlies[5] en is het een belangrijke bouwsteen voor de hersenen [6].

 

Waarom visolie tijdens de zwangerschap?

De inname van docosahexaeenzuur (DHA) door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.[7]

 

Hoeveel omega 3-vetzuren per dag innemen?

De Gezondheidsraad adviseert volwassenen om elke dag 200 miligram omega-3 visvetzuren binnen te krijgen. Voor EPA en DHA heeft de Gezondheidsraad geen aparte adviezen. Als je één keer per week vette vis, zoals zalm of haring eet, krijg je voldoende visvetzuren binnen. Neem je supplementen in met omega 3-visvetzuren, let dan op de voorgeschreven, dagelijkse dosering. Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens voedingssupplementen met omega 3-vetzuren te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Vitaminen en mineralen van Vitals

Van Vitals zijn veel voedingssupplementen met vitaminen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit multivitaminen óf supplementen die maar één soort vitamine bevatten, soms toegevoegd met mineralen.

 

Vitamine A-supplement

Een vitamine A-supplement van Vitals is bijvoorbeeld Vitals Vitamine A 4000 IE.  Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. Dit is een wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 600 µg vitamine A per dagdosering.

 

Waarom vitamine A?

Vitamine A of retinol zit in dierlijke producten en komt vooral voor in lever. Als je gezond eet volgens de Schijf van Vijf krijg je meestal voldoende vitamine A binnen. Slik je vitamine A-supplementen, let dan op dat je je aan de aanbevolen dagelijkse dosering houdt. Teveel vitamine A kan schadelijk zijn.

 

Dit zijn de toegestane claims:

Vitamine A speelt een rol in het celspecialisatieproces.

Vitamine A ondersteunt de conditie van het oog.

Vitamine A is gunstig voor de normale ijzerstofwisseling.

Vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Vitamine A draagt bij tot het instandhouden van normale slijmvliezen.

 

Let op: Zwangeren krijgen het advies om geen supplementen met vitamine A te slikken. Teveel vitamine A verhoogt de kans op aangeboren afwijkingen.

 

Vitamine B12-supplement

Van Vitals is onder meer vitamine B12 met folaat verkrijgbaar. In het lichaam werkt vitamine B12 nauw samen met folaat, vandaar dat beiden nutriënten zijn gecombineerd. Voor een optimale werkzaamheid kan dit supplement nog gecombineerd worden met multivitamine, waarbij het van belang is om bij langdurig gebruik (langer dan 3 maanden) de totale dagelijkse inname van folaat niet hoger te laten zijn dan 1000 µg.

 

Vitals Vitamine B12 2000 microgram bevat de vormen vitamine B12 zoals die in voeding voorkomen: de biologisch actieve vormen methylcobalamine en adenosylcobalamine (ook wel dibencozide genoemd). Dit supplement is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

Waarom vitamine B12?

Vitamine B12 komt vrijwel alleen voor in dierlijke producten. Bij sommige mensen wordt vitamine B12 niet goed opgenomen door het lichaam. De aanvulling van de voeding met een hoog gedoseerd B12-supplement kan dan uitkomst bieden.

 

Dit zijn de toegestane gezondheidsclaims over vitamine B12:

Vitamine B12 is van belang voor de vorming van rode bloedcellen

Vitamine B12 draagt bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme

Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem

Vitamine B12 draagt bij tot een normale psychologische functie

Vitamine B12 kan helpen vermoeidheid te verminderen

 

Vitamine B6-supplement

Vitamine B6 20 milligram is een voorbeeld van een vitamine B6-supplement van Vitals. Dit Vitamine B6-supplement bevat pyridoxal-5’-fosfaat (P5P), de biologisch actieve vorm van vitamine B6. Vitamine B6 in de biologisch actieve vorm van pyridoxal-5’-fosfaat is als co-factor betrokken bij meer dan 140 enzymreacties in het lichaam. Lees voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijving op onze website.

 

Hoge doseringen vitamine B6 kunnen heel af en toe leiden tot tintelingen of gevoelloosheid in handen of voeten. Vandaar dat in Nederland vitaminesupplementen voor volwassenen een maximale bovengrens van 21 mg vitamine B6 per dag mogen hebben. Heb je last van tintelingen of gevoelloosheid in ledematen, stopt dan direct met het slikken van vitamine B6-supplementen.

 

Waarom vitamine B6?

Vitamine B6 zit in melkproducten, kaas, vlees, eieren, noten, graanproducten, brood, peulvruchten en groente. Eet je gezond volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je in principe voldoende Vitamine B6 binnen. In sommige gevallen kan het nodig zijn om extra vitamine B6 te slikken, bijvoorbeeld als je arts dit adviseert.

 

Dit zijn de toegestane gezondheidsclaims over vitamine B6:

Vitamine B6 draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen.

Vitamine B6 ondersteunt het energieniveau.

Vitamine B6 kan bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid.

Vitamine B6 speelt een rol in het homocysteïnemetabolisme.

Vitamine B6 is mede nodig voor de vorming van rode bloedcellen.

Vitamine B6 heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B6 draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteen.

Vitamine B6 draagt bij aan normale hersenfuncties.

Vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen.

 

Vitamine C-supplement

Wij hebben meerdere vitamine C-supplementen van Vitals in ons assortiment. Vitals Vitamine C 250 miligram biologisch bevat vitamine C uit de acerola-kers die in Brazilië wordt geteeld. In acerola-kersen zit een heel hoog gehalte aan vitamine C. Het gaat bij Vitals Vitamine C 250 miligram biologisch om vitamine C als ascorbinezuur. Heb je vitamine C-supplementen nodig en verdraag je ascorbinezuur niet zo goed omdat het zo zuur is? Dan is Vitals Vitamine C + magnesium wellicht een optie. Dit Vitamine C-supplement is aangevuld met magnesium uit de goed opneembare verbinding magnesiumascorbaat. Als een hogere inname van vitamine C gewenst is, kun je meestal het beste kiezen voor een niet-zure vorm als magnesiumascorbaat.

 

Waarom vitamine C?

Vitamine C zit in fruit en dan met name in kiwi’s, citrusfruit, aardbeien en bessen. Als het gaat om groente bevatten vooral koolsoorten veel vitamine C. Ook in aardappelen zit deze vitamine. Als je gezond eet volgens de Schijf van Vijf, krijg je normaalgesproken voldoende vitamine C binnen. In sommige gevallen kan het nodig zijn om extra vitamine C in te nemen door middel van supplementen, bijvoorbeeld als je arts dit voorschrijft.

 

Toegestane gezondheidsclaims over vitamine C:

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem.

Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning (zoals sport) en in een koude omgeving.[8]

Vitamine C draagt bij aan een normale energiestofwisseling

Vitamine C kan helpen om vermoeidheid te verminderen

Vitamine C heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel

Vitamine C draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren

Vitamine C levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen

Vitamine C ondersteunt een goede conditie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden

Vitamine C draagt bij tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E

Vitamine C bevordert de opname van ijzer uit voeding en verhoogt het ijzergehalte in het bloed

 

Vitamine D-supplement

Vitals Vitamine D-supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen. Je kunt kiezen voor druppels of capsules. Hele jonge kinderen kunnen het beste vitamine D-druppels tot zich nemen.

 

Waarom vitamine D?

Vitamine D maakt je lichaam zelf aan als je huid in contact komt met zonlicht. Daarnaast kun je een heel klein beetje vitamine D binnenkrijgen door voeding, zoals vette vis, vlees en eieren. Kom je te weinig buiten of bedek je je huid als je buiten komt? Dan is het nodig om extra vitamine D te slikken: 10 microgram per dag. Ook kinderen van 0 tot 4 jaar, vrouwen van 50 tot 70 jaar, mensen met een getinte huidskleur en zwangere vrouwen worden geadviseerd om dagelijks 10 microgram vitamine D te slikken. Mannen en vrouwen vanaf 70 jaar wordt geadviseerd om elke dag 20 microgram vitamine D in te nemen. Lees hier meer over vitamine D.

 

Dit zijn de toegestane gezondheidsclaims over vitamine D:

Vitamine D draagt bij tot een normaal calciumgehalte in het bloed [9].

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten [9].

Vitamine D draagt bij tot de normale opname/ het normale gebruik van calcium en fosfor [9].

Vitamine D speelt een rol in het celdelingsproces [9].

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem [9].

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale tanden [9].

Vitamine D draagt bij tot een normale werking van de spieren [9].

Vitamine D is nodig voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen [9].

Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen [9].

 

Multivitaminen van Vitals

Er zijn onder andere diverse multivitaminen verkrijgbaar, bekend onder de lijn Vitals Elke Dag. Voor iedere doelgroep is een passende vitamine verkrijgbaar. Vanzelfsprekend heeft iedere doelgroep, van jong tot oud, verschillende behoeften waar Vitals op inspeelt. Voor kinderen is de Vitals Elke Dag Junior een aanrader, terwijl de Vitals Elke Dag Senior aansluit bij de oudere doelgroep. Ook aan de zwangere vrouw is gedacht. Gedurende 9 maanden en ook daarna wisselt de vitaminebehoefte. Vitals Elke Dag Mama sluit hier perfect bij aan. Het supplement is geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen met een zwangerschapswens of vrouwen die borstvoeding geven.

 

Fytonutriënten van Vitals

Vitals heeft zich ook gespecialiseerd op het gebied van fytonutriënten. Dit zijn stoffen uit planten die invloed hebben op je gezondheid, maar niet worden beschouwd als essentiële nutriënten.

 

Ashwagandha

Vitals Ashwagandha is een supplement op basis van ashwagandha, een kruid uit Azië en delen van Afrika. Binnen de ayurvedische gezondheidsleer van de oud-Indiase vedische beschaving wordt ashwagandha al eeuwenlang gebruikt. Er wordt thee, siroop, tinctuur, poeder of zalf van gemaakt. De term ‘ayurveda’ komt uit het Sanskriet. Het is een combinatie van de woorden ‘ayus’ (leven of lange levensduur) en ‘veda’ (kennis of wetenschap). Voor Vitals supplementen met ashwagandha is alleen gebruikgemaakt van de wortel. Ashwagandhabladeren worden niet gebruikt, omdat hierin het onwenselijke withaferine A kan voorkomen.

 

Dit zijn voorlopig toegestane gezondheidsclaims over ashwagandha:

Ashwagandha heeft een adaptogene werking.[10]

Ashwagandha draagt bij aan een goede geestelijke balans.[10]

Ashwagandha werkt ontspannend.[10]

 

Boswellia

Boswellia wordt traditioneel gezien al duizenden jaren gebruikt als krachtig, natuurlijk middel onder andere voor de gewrichten, luchtwegen en het maag-darmkanaal. De Boswellia serrata is een tropische wierookboom. Voor Vitals Boswellia – AF is boswellia-extract gebruikt. Boswellia-AF (AprèsFlex) is de naam van het boswellia-extract van producent Laila Nutra. Dit extract is asangevuld met een deel van de niet-vluchtige oliën uit de hars van de Boswellia serrata. Hars is de stroperige vloeistof die uit de boomstam komt.

 

Voorlopig toegestane gezondheidsclaims over boswellia:

boswellia-extract is goed voor het kraakbeen en helpt gewrichten soepel te houden.[10]

boswellia-extract ondersteunt de luchtwegen.[10]

boswellia-extract draagt bij aan het normale functioneren van het maag-darmkanaal.[10]

 

Probiotica: Vitals Microbiol

Van Vitals is ook een lijn van probioticaproducten verkrijgbaar, onder de naam Vitals Microbiol. De naam Microbiol is afgeleid van ‘microbioom’. Dit is het geheel van alle micro-organismen die op en in ons lichaam leven, zoals de darmflora of vaginale flora. De producten van Vitals Microbiol zijn geschikt voor allerlei doelgroepen, van zuigelingen tot senioren.

 

Bij de probioticaproducten van Microbiol is gebruikgemaakt van de bacteriestammen van probioticaspecialist Chr. Hansen. De producten zijn hooggedoseerd en de bacteriën komen aantoonbaar in groten getale levend aan op de plaats van bestemming. De combinatie van probiotica in voedingssupplementen van Vitals is ook zo samengesteld naar advies van Hansen. Het geavanceerde productieproces van Chr. Hansen zorgt ervoor dat de capsules in de gesloten verpakking lang houdbaar zijn buiten de koelkast.

 

De probiotica van Microbiol is verpakt in donker violet glas. Dit beschermt de inhoud tegen de invloeden van lucht, licht en vocht. In de verpakking zit een zakje dat goed vocht opneemt. De verpakking wordt hermetisch afgesloten met een luchtdicht aluminium seal. Hiermee wordt de levensvatbaarheid van deze bacteriestammen verder gewaarborgd.

 

Eiwitten

Vitals Wei Proteïne Biologisch 300 gram bevat hoogwaardige eiwitten of proteïnen uit biologische koemelk. De proteïne komt uit wei. Als koemelk een proces doorgaat voor het maken van kaas, blijft er uiteindelijk wei over. Dit gebeurt als de melk door het toevoegen van stremsel een vastere vorm heeft gekregen. De vloeistof die dan overblijft en niet voor de kaas wordt gebruikt, is wei. Juist wei bevat veel goed opneembare eiwitten en is een bron van calcium. Wei bevat een ruime hoeveelheid van alle essentiële aminozuren die je lichaam niet zelf kan maken en die je dus zelf moet innemen. In eiwit of proteïne uit wei bevat zitten ook zogenaamde 'vertakte keten'-aminozuren oftewel BCAA’s (L-isoleucine, L-leucine, L-valine). Deze 'vertakte keten'-aminozuren uit eiwitten gebruikt je lichaam voor de groei en de instandhouding van de spiermassa. Eiwitten ondersteunen ook snel herstel van de spieren na een sportprestatie.

Vitals Wei Proteïne Biologisch is bedoeld voor iedereen die zijn voeding wil verrijken met extra eiwitten. Niet alleen sporters, maar ook ouderen en mensen die een afslankdieet volgen of voor hun werk veel fysieke inspanning leveren, kunnen deze proteïne gebruiken. De proteïne smaakt lekker en bevat geen toegevoegde suikers en geur-, kleur- en smaakstoffen.

 

Collageen van Vitals

Collageenvezels zijn de belangrijkste extracellulaire eiwitten in het menselijk lichaam, die zorgen voor structuur, stevigheid, onderlinge samenhang en elasticiteit. Het voedingssupplement Vitals Collageenformule Pro is het resultaat van een zoektocht naar de beste vormen van collageen, van de hoogste kwaliteit en met beste onderbouwing. Vitals Collageenformule Pro bevat geen gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen, GMO en systhetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

 

Vitals voedingssupplementen voordelig kopen bij Drogist.nl

Voedingssupplementen van Vitals zijn online te bestellen via Drogist.nl. Indien jij de producten vandaag nog vóór 21.30 uur bestelt, krijg jij deze morgen al toegestuurd, mits op voorraad. Profiteer bij €20,00 of meer van gratis verzending! Mocht je vragen hebben over Vitals voedingssupplementen, stel deze gerust via de chat of telefoon tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! 

 


[1] Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 milligram EPA en DHA

[2] Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 milligram EPA en DHA.

[3] Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram EPA en DHA. De aanvullende dagelijkse inname van EPA en DHA samen mag niet meer dan 5 gram zijn.

[4] Dit geldt voor een dagelijkse inname van 2 gram DHA. Het voedingssupplement DHA moet ook EPA bevatten. De aanvullende dagelijkse inname van EPA en DHA samen mag niet meer zijn dan 5 gram.

[5] Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 milligram DHA.

[6] Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 milligram DHA.

[7] Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 milligram DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen, dat wil zeggen 250 mg DHA en EPA.

[8] Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 200 milligram vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse inname van 80 milligram.

[9] Het gunstige effect wordt verkregen bij inname van tenminste 10 microgram vitamine D per dag.

[10] Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Vitals online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Vitals, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Vitals bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Vitals te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Vitals producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Vitals.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.