Voordelig producten van Oral-B kopen bij jouw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Oral-B

Je tanden verzorg je pas echt optimaal met Oral-B! Het merk werkt samen met tandartsen, waardoor je altijd profiteert van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Naast het poetsen van je tanden moet je natuurlijk ook aandacht besteden aan flossen, stoken en het spoelen met mondwater. Drogist.nl biedt je het complete Oral B assortiment!

 

​Oral-B tandenborstel

Zie je het Oral B logo, dan weet je eigenlijk meteen al dat je kunt rekenen op professionele mondverzorging. Oral-B is een merk dat veel door tandartsen wordt geadviseerd en dat de nieuwste soorten tandenborstels in samenwerking met tandartsen ontwerpt. Natuurlijk blijven wij niet achter en vind je bij ons alles voor een optimale mondverzorging! 


Oral-B staat onder andere bekend om de elektrische tandenborstel, die in verschillende soorten en maten komt. Elektrisch poetsen zorgt voor een grondige reiniging; de speciale opzetborsteltjes zijn daarnaast toegespitst op verschillende situaties. Zo is de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 600 Cross Action met zijn zachte borstelkop geschikt voor gevoelige tanden en tandvlees, terwijl de Oral B Pro serie voor een extra grondige reiniging van tandplak zorgt. Ook voor kinderen zijn er speciale elektrische tandenborstels verkrijgbaar; je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met goed poetsen!

 

Oral-B tandpasta 

Natuurlijk vind je ook handtandenborstels in ons assortiment. Deze variëren van zacht tot hard en zijn vaak toegespitst op problemen als gevoelig tandvlees of bescherming van het glazuur. Als het gaat om tandpasta zijn er verschillende opties. Iemand die bijvoorbeeld gevoelige tanden heeft, heeft behoefte aan een ander soort tandpasta dan iemand die zijn of haar tanden graag een paar tinten witter wil hebben. 

​Oral B speelt hier prima op in met een uitgebreid aanbod aan diverse tandpasta's, zoals de Oral-B Tandpasta complete extra white. ​Ook aan de kleintjes wordt gedacht: speciale Oral B kindertandpasta verzorgt opgroeiende gebitjes en maakt het poetsen dankzij de schattige afbeeldingen bovendien ook nog eens leuk!

 

Oral-B Opzetborstels

Je vindt bij ons ook een voordelig aanbod met opzetborstels van Oral-B voor de Oral-B elektrische tandenborstels. De Oral-B opzetborstels passen op alle series van Oral-B, met uitzondering van de Pulsonic. 

Er zijn verschillende opzetborstels, die een verschillende borstelvorm hebben en zo een specifieke werking hebben tijdens het poetsen:

  • Precision clean opzetborstels - is een standaard opzetborstel, met een indicator die verkleurt wanneer de borstel vervangen moet worden
  • Sensitive clean opzetborstels - is een standaard opzetborstel met zachtere haren, die speciaal ontworpen is voor mensen met gevoelige tanden en tanvlees 
  • 3D white opzetborstels - is een speciaal ontworpen opzetborstel voor het polijsten van je tanden, en om zachtjes aanslag van je tanden te verwijderen.
  • Floss Action opzetborstels - bevat speciaal ontworpen borstelharen om dieper tussen je tanden en kiezen door te dringen.
  • Cross action opzetborstels - bevat speciaal ontworpen borstelharen met een hoek van 16 graden, die zorgt voor het makkelijker verwijderen van tandplak

Oral-B Flosproducten

​Dacht je dat het ophield bij het poetsen? Juist het reinigen van de kleine ruimtes in je gebit is extra belangrijk! Door te flossen voorkom je dat etensresten zich tussen je tanden en kiezen ophopen. In ons Oral B assortiment heb je ruime keus uit diverse soorten floss. De Oral-B Satin Floss mint is extra zacht en reinigt grondig en comfortabel. Heb je nog niet zoveel flosservaring, kies dan voor de Oral-B Floss Ultra Mint Zijde: deze flossdraad met mintsmaak is handig en eenvoudig in gebruik.

 

Voordelig en snel Oral-B producten kopen doe je online op Drogist.nl 

​Je ziet het, een optimale tandverzorging vraagt om meer dan een tandenborstel alleen. Ons zeer complete Oral-B assortiment  helpt je op weg! Naast scherpe prijzen vind je bovendien regelmatig Oral-B aanbiedingen bij Drogist.nl; alle reden om het assortiment in de gaten te houden dus! Drogist.nl jouw online drogist.

RR181001

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Oral-B online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Oral-B, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Oral-B bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Oral-B te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Oral-B producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Oral-B.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.