Multivitamines

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Verfijn resultaten

Een breed scala aan voedingsstoffen zijn nodig om gezond te worden én blijven. Alle vitaminen en mineralen hebben een dergelijke, belangrijke functie binnen het menselijk lichaam, waardoor ze eigenlijk stuk voor stuk even hard nodig zijn. Een gevarieerd voedingspatroon met dagelijks alle noodzakelijke voedingsstoffen is voor veel mensen niet haalbaar. Het gebruik van een multivitamine kan je het juiste steuntje in de rug bieden!

 

Verschillende soorten multivitaminen

Multivitamines bevatten alle essentiële voedingsstoffen die dagelijks nodig zijn. De vitaminen, mineralen en spoorelementen zijn verwerkt in het voedingssupplement. Sommige multivitaminen, zoals de AOV 110 Multi Extra beschikken ook over toegevoegde kruiden en plantenextracten. Maar er bestaan nóg complexere multivitaminen zoals de Orthica Multi 4 All. Een multi met vitaminen, mineralen, kruiden, enzymen en andere essentiële voedingsstoffen. Het complete plaatje, voor het hele gezin!

 

We zetten de vele soorten multivitamines graag voor je op een rij:

  • Multivitamine tabletten
  • Multivitamine capsules
  • Multivitaminen kauwtabletten
  • Multi in poedervorm
  • Multivitaminen bruistablet 

 

De multivitaminen van New Care Multi zijn bijvoorbeeld prettig in het gebruik. Multivitamine tabletten met een uitgebreide formule bestaande uit vitaminen, mineralen en plantenextracten voor een optimale opname door het lichaam. Een vitaminesupplement met jouw dagelijkse dosering aan essentiële voedingsstoffen. Precies hetgeen wat je nodig hebt! 

 

Ben je geen liefhebber van het slikken van supplementen? Dan zijn de multivitaminen kauwtabletten wellicht iets voor jou. De Davitamon Kauwvitamines Compleet hebben een aardbeiensmaak en zijn gemakkelijk in te nemen. Handig, snel en goed opneembaar door het lichaam. Een kauwtablet bevat alle nodige vitaminen en mineralen voor een dagelijkse aanvulling.

 

Multivitamines in poedervorm, zoals de Vitals Elke Dag Poeder, is ideaal om te gebruiken door zowel kinderen als volwassenen. Met het handige maatschepje heb je altijd de juiste dosering en meng je het poeder door water, sap of de yoghurt. Zo ben je dagelijks verzekerd van de nodige voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld vitamine D, vitamine K2 en ijzer. 

 

Multivitaminen voor diverse doelgroepen

Multivitaminen zijn er voor iedereen. Iedere doelgroep heeft zijn eigen nutriënten behoefte, een passende multivitamine sluit daar perfect bij aan. Er zijn multivitamines voor de volgende doelgroepen:

Drogist.nl heeft voor iedereen een reeks complete voedingssupplementen voor dagelijks gebruik!  

Heb je een vraag omtrent het kiezen van de juiste multi? Stel je vraag telefonisch of via de chat tijdens kantooruren, of stuur onze klantenservice een e-mail. Met onze kennis en ervaring voorzien wij je graag van passend advies!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Bij Drogist.nl kunt u producten uit de categorie Multivitamines voordelig online kopen tegen lage prijzen. Wanneer u vandaag uw Multivitamines producten voor 23:00 bestelt, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.