Voordelig producten van Trachitol kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Trachitol

Je hebt opeens een vervelend gevoel in de keel oftewel keelpijn. Iedereen kan hier last van kregen, zeker omdat het erg besmettelijk is. Gelukkig kunnen de keelklachten over het algemeen geen kwaad en gaat het meestal binnen een week vanzelf over. Alleen een zere keel kan erg hinderlijk zijn bij het vervullen van de dagelijkse taken, en daarom wil je er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Trachitol kan een oplossing bieden voor het verminderen van een zere keel. De producten van Trachtiol koop je natuurlijk bij jouw online drogist Drogist.nl

 

Last van keelpijn

Keelpijn kent verschillende oorzaken, maar meestal is een ontsteking de boosdoener of irritaties in de keel kunnen zorgen voor pijn. Zodra iemand met een pijnlijke keel gaat hoesten, verspreiden er ziekteverwekkers in de lucht. Wanneer je deze inademt kan ook jij besmet worden en last krijgen van een zere keel. Keelpijn is natuurlijk beter te voorkomen dan te genezen. Maar hoe voorkom je een verkoudheid of een besmetting? Met een goede hygiëne maak je een goede start, hierbij is het wassen van je handen heel belangrijk. Maar wanneer je toch last heb gekregen van je keel wil je de pijn natuurlijk zo snel mogelijk verminderen. Kies daarom voor Trachitol.

 

Trachitol tegen keelpijn

Trachitol is een snelwerkend geneesmiddel wanneer je last heb van beginnende keelpijn. Door de tweevoudige werking zijn de zuigtabletten pijnstillend en werken ze bacterie- en virus remmend. Het zorgt er dus niet alleen voor dat je van de pijn af komt, maar remt ook nog eens de groei van de bacteriën.

 

Stilt de pijn: de werkzame stof Lidocaïnehydrochloride is een pijnstillende stof, waardoor het keelslijmvlies minder gevoelig wordt en de pijn bij het slikken afneemt. Deze stof werkt lang door en stilt de pijn.


Ontsmettend: in Trachitol zit de stof Propyl-4-hydroxybenzoaat, deze stof remt de groei van bacteriën en virussen die de keelpijn veroorzaken. De stof werkt ontsmettend en zorgt er voor dat bacteriën niet verder groeien.

 

De zuigtabletten van Trachitol zijn vrij van suikers en hebben een frisse pepermunt smaak. Dit zorgt voor een fris gevoel tijdens het opzuigen van het tablet. Trachtol is verkrijgbaar in een verpakking met 20 stuks of 30 stuks.

Trachitol snel en gemakkelijk kopen op Drogist.nl

Ben jij op zoek naar een middel voor het verlichten van de keelpijn? Of voel je de keelpijn opkomen? Bestel dan Trachitol, de oplossing voor keelpijn. Bestel jouw aankoop voor 17:00 op Drogist.nl en ontvang je aankoop de eerst volgende werkdag in huis. Profiteer van het ruime assortiment en met grote regelmaat van een Trachitol aanbieding. Gratis verzending boven de €20,00!

Lees meer
Sorteer op

Trachitol online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Trachitol, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Trachitol bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Trachitol te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Trachitol producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Trachitol.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.