Voordelig producten van Raylex kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten
Raylex

Wil je nagelbijten afleren of stoppen? Dan gebruik je Raylex! Raylex is voor iedere nagelbijter, jong of oud! Wist je dat maarliefst 42% van de jongeren tussen de 21 en 26 jaar nagels bijt? Dit ziet er niet alleen onverzorgd uit, het geeft ook een onzekere indruk. En dat wil je toch niet hebben? Daarbij is het ook nog eens ontzettend onhygiënisch, nagels zijn namelijk vaak nog vuiler dan een wc-bril! Het Wanneer jij nagels bijt is het dus echt de hoogste tijd om hiermee te stoppen, en dat doe je met de hulp van Raylex! 

 

Raylex Tegen Nagelbijten is een handige stift waarmee je de randen van je nagels langsgaat. De smaak die je in je mond krijgt zal je helpen om niet meer nagel te bijten! Raylex Tegen Nagelbijten koop je voordelig online bij jouw online drogisterij! 

Lees meer
Sorteer op

Raylex online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Raylex, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Raylex bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Raylex te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Raylex producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Raylex.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.