Nutrilon producten bestel snel je op Drogist.nl

Nutrilon

In de eerste 1000 dagen, vanaf bevruchting tot aan de tweede verjaardag, groeit je kindje enorm hard en maakt de ontwikkeling reuzesprongen. Een goede voeding is dan van groot belang. Borstvoeding is zonder twijfel de beste voeding voor een baby. Maar Nutrilon doet al meer dan 100 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de voedingsbehoefte van zuigelingen en kleine kinderen. Het uitgebreide aanbod van Nutrilon vind je hier!

 

Nutrilon standaard flesvoeding

Borstvoeding is, met name de eerste 6 maanden, de beste voeding voor je baby. Wil je overstappen op Nutrilon Standaard 1? Overleg dit altijd eerst met een arts of het consultatiebureau. Nutrilon 1 is zuigelingenvoeding voor baby’s van 0 tot 6 maanden, verkrijgbaar in een verschillende verpakkingen.

 

Nutrilon Standaard 2 is een standaard opvolgmelk voor kindjes 6 tot 10 maanden. Nutrilon Standaard 2 met Pronutra bevat een gepatenteerde mix van prebiotische vezels en de vitamines A, C en D. Ook bevat het omega-3-vetzuren, zoals alfa linoleenzuur. Een flesvoeding voor de ondersteuning van de normale werking van het immuunsysteem en de ontwikkeling van de hersenen. Na 10 maanden kan je overstappen op Nutrilon Standaard 3 met Pronutra voor de verdere ondersteuning van de groei en ontwikkeling van je kindje.

 

Nutrilon 4 Dreumesmelk is speciaal voor je kindje vanaf 1 jaar. Ook in deze levensfase heeft je kindje nog een specifieke voedingsbehoefte waar Nutrilon opvolgmelk op aansluit. Vervolgens kan je kiezen voor de Nutrilon 5 en Nutrilon 6 - Peutermelk voor de juiste voedingsstoffen voor jouw kindje.

 

Heb je niet altijd gesteriliseerd warm water en poeder bij de hand? Kies dan voor de kant-en-klare Nutrilon 4 Dreumesmelk. Zowel warm als koud lekker. Voor kindjes ouder dan 2 jaar kies je voor de kant-en-klare Nutrilon 5 Peutermelk

 

Nutrilon specifieke flesvoeding

Nadat je van borstvoeding bent overgestapt op flesvoeding kan het zijn, wanneer het bijvoorbeeld in de familie voorkomt, dat je kindje een grotere kans op allergieën heeft. Je kunt in dat geval kiezen voor Nutrilon H.A. flesvoeding. Nutrilon Pepti flesvoeding is ontwikkeld voor zuigelingen met een koemelk allergie. Wanneer je kindje veel last heeft van krampjes of een moeizame ontlasting kan de Nutrilon Omneo 1 wellicht verlichting bieden. Spuugt je kindje veel? De dieetvoeding Nutrilon A.R. bevat johannesbroodpitmeel wat het spugen kan verminderen.

 

Het gebruik van specifieke flesvoeding zoals Nutrilon Pepti, H.A, Omneo of A.R. moet altijd in overleg met een arts of deskundige.

 

Nutrilon online bestellen

Je kan Nutrilon bestellen online op onze website. Van zuigelingenvoeding tot opvolgmelk, je vindt het allemaal op Drogist.nl. Voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Gratis verzending vanaf €20,-. Profiteer van deze deal en bestel jouw Nutrilon producten gemakkelijk en snel op Drogist.nl! 

Lees meer
Sorteer op

Nutrilon online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Nutrilon, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Nutrilon bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Nutrilon te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Nutrilon producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Nutrilon.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.