Bestel de Norlevo morning after pil bij jouw online drogist

Verfijn resultaten

Norlevo is een nood anticonceptiemiddel wat bedoeld is om een zwangerschap te voorkomen, na onbeschermde geslachtsgemeenschap of wanneer je anticonceptiemethode heeft gefaald. Slik de Norlevo after morning pil zo snel mogelijk na de onbeschermde geslachtsgemeenschap, in elk geval binnen 72 uur.

Het gebruik van Norlevo Morning After Pil

De Norlevo morning-afterpil met levonogestrel kan gebruikt worden om een zwangerschap te voorkomen. Het is een noodanticonceptiemiddel wat in onderstaande situaties kan worden toegepast:

  • Na onveilige geslachtsgemeenschap
  • Wanneer een condoom is gescheurd of afgegleden
  • Wanneer de anticonceptiepil niet volgens het voorschrift is ingenomen maar er wel geslachtsgemeenschap heeft plaatsgevonden

Het is van groot belang dat de Norlevo morning after pil zo spoedig mogelijk na de geslachtsgemeenschap wordt ingenomen, tot een maximum van 3 dagen / 72 uur. Het beste is om binnen 12 uur de pil in te nemen, in dit geval is de kans op een zwangerschap namelijk teruggebracht naar 0,5%. Zodra er meer tijd overheen gaat, wordt de kans ook automatisch groter.

Na inname van de morningafterpil dien je wel extra anticonceptie te gebruiken, zoals een condoom, tot minimaal de volgende menstruatie of tot 7 dagen aaneengesloten gebruik van de pil.

Gebruik de Norlevo Morningafterpil niet:

  • Als de zwangerschap al is vastgesteld
  • Als normale anticonceptie
  • Norlevo beschermt niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s)

De Norlevo morning after pil bijwerkingen

Het gebruik van de after morning pil kan bijwerkingen met zich meebrengen. Na inname kan misselijkheid optreden. Dit is vrijwel altijd binnen 2 dagen weer over. Moet je overgeven binnen 3 uur na inname? Neem dan zo snel mogelijk een nieuwe morning after pil in.

Naast misselijkheid kan je ook duizelig en vermoeid zijn. Ook kan er hoofdpijn optreden. Vervelende morning after pil bijwerkingen, maar meestal verdwijnen deze na verloop van tijd weer. Echter zijn pijnlijke borsten en tussentijdse bloedingen ook niet vreemd, deze bijwerkingen kunnen tot aan de eerst volgende menstruatie optreden.

De morning after pil kopen op Drogist.nl

Ben je de pil vergeten en wil je het zekere voor het onzekere nemen? Een Norlevo bestellen kan bij Drogist.nl. Zonder recept, geheel discreet en snel geleverd. Bestel jouw producten vóór 17:00 en ontvang het de volgende dag in huis. MD181016

Lees meer
Sorteer op

Norlevo online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Norlevo, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Norlevo bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Norlevo te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Norlevo producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Norlevo.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.