Minami visolie bestel je voordelig en snel op Drogist.nl

Minami

Het is belangrijk om voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Omega 3 heeft een belangrijke invloed op de gezondheid. EPA en DHA zijn de belangrijkste omega 3-vetzuren. Ze dragen bij aan het goed functioneren van het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. Je haalt je minimale dosis uit vette vis, maar mocht je hier niet aan toekomen dan zijn visolie capsules een welkome aanvulling. Minami biedt omega 3 visolie capsules van de hoogste zuiverheid en kwaliteit. Ze zijn niet voor niets bestempeld als ‘beste visolie’ producent. Bekijk snel ons online aanbod van Minami, visolie kopen kan je gemakkelijk en snel op Drogist.nl! 


Minami omega 3 visolie

Het merk maakt gebruik van een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode, zogenaamde superkritische CO2 extractie, waardoor er een uiterst hoge dosering omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid kan worden gerealiseerd. Bij deze methode blijven de gunstige eigenschappen behouden. Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van chemische oplosmiddelen, wat vanzelfsprekend ten goede komt aan de uiterste zuiverheid van de olie.  

Dankzij de milieuvriendelijke manier van produceren blijft de ecologische voetafdruk van Minami zo klein mogelijk. Er wordt uitsluitend gewerkt met duurzaam gevangen kleinere vissoorten. Daarnaast wordt er 75% minder warmte verbruikt dan de concurrent en de fabrieken maken gebruik van biobrandstof. Op deze manier biedt Minami niet alleen de beste kwaliteit, maar er wordt ook gedacht aan de omgeving! 


Wat zijn omega 3 vetzuren? 

Omega 3-vetzuren zijn belangrijk voor de gezondheid. Het zijn essentiële, meervoudig verzadigde vetzuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Echter zijn de vetzuren wel belangrijk en betrokken bij meerdere functies in het lichaam. Omega 3 komt het meest voor in vette vis, zoals zalm, makreel, haring, ansjovis en sardines. Wanneer je geen voedsel nuttigt wat rijk is aan vetzuren kan je kiezen voor een voedingssupplement, zoals de visolie capsules van Minami.


DHA en EPA

De belangrijkste omega 3 vetzuren zijn DHA en EPA. Een dagelijkse inname van minimaal 250 mg DHA en EPA is gunstig voor het hart. Tevens is deze gelijke minimale inname DHA goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen. Het is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en helpt bij het normaal functioneren hiervan. De visolie capsules van Minami zijn hooggedosseerd. Waar reguliere visoliecapsules 30 tot 35% omega 3 vetzuren bevatten, bereiken de capsules van Minami concentraties van 80 á 90%. Het grote voordeel hiervan is dat dankzij de hoge concentratie slechts 1 softgelcapsule per dag al voldoende is. 


Minami MorEpa Platinum

De best verkochte visolie van Minami is MorEpa Platinum. Het hoogst gedoseerde omega 2 vetzuren supplement met 1000 mg EPA en DHA in triglyceridenvorm. Triglyceriden zijn vetten die in het bloed worden getransporteerd. Om de conditie van het hart gezond te houden mag het gehalte aan vet niet te hoog zijn. DHA en EPA dragen met 2 softgels per dag bij aan het behoud van een normaal triglyceridengehalte.  Tevens hebben deze vetzuren een gunstige werking op het hart en een evenwichtige bloeddruk. 


Minami visolie kopen bij jouw online drogist

Drogist.nl heeft het rijke assortiment visolie capsules van Minami opgenomen in het online aanbod. Wil je graag visoliepillen van hoogstaande kwaliteit én uiterste zuiverheid? De beste omega 3 wat op een ecologische manier wordt geproduceerd? Kies voor Minami. Altijd voordelig geprijsd én snel geleverd. Profiteer daarnaast van gratis verzending boven de 20 euro! 
MD181026

Lees meer
Sorteer op

Minami online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Minami, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Minami bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Minami te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Minami producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Minami.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.