Voordelig producten van Inna kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten
Inna

Tijdens de zwangerschap neemt ,onder invloed van hormen, de productie van pigment toe. Hierdoor kunnen met name in je gezicht en hals pigmentvlekken ontstaan, oftewel zwangerschapsmasker. Blootstelling aan de zon verhoogt het risico hierop vanwege de toename van melanine, maar de zon mijden gaat niet altijd, gebruik daarom Inna Suncare om zwangerschapsmasker te voorkomen! Ook Striae wordt voorkomen dankzij Inna Suncare, deze producten verbeteren de stevigheid en elasticiteit van de huid, en hebben hierdoor een zeer positief effect op striae! 

 

Inna Suncare is speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid tijdens en na de zwangerschap. De producten van Inna bevatten unieke ingrediënten, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor iedereen die pigmentvlekken/zwangerschapsmasker wil voorkomen! Inna suncare beschermt je optimaal tegen de schadelijke invloed van de zon. Inna Suncare kopen doe je voordelig online bij Drogist.nl! 

Lees meer
Sorteer op

Inna online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Inna, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Inna bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Inna te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Inna producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Inna.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.