Bestel Ecodenta producten snel op Drogist.nl

Verfijn resultaten
Ecodenta

Ecodenta is van oorsprong een tandpastamerk uit Litouwen. Vooral opgericht voor mensen die last hebben tijdens het poetsen van de tanden en graag op een natuurlijke manier de klachten willen verminderen. Waardoor Ecodenta in Europa meer naamsbekendheid heeft gekregen is de zwarte tandpasta. De Ecodenta Black Whitening Toothpaste met zwarte houtskool en Teavigo is een groot succes. Het is een unieke formule die het mogelijk maakt om tanden witter te maken op een veilige én natuurlijke wijze. Wij zijn erg verrast door dit innovatieve merk en willen je graag kennis laten maken met de Ecodenta producten!

 

Zwarte tandpasta voor wittere tanden?!

Het klinkt misschien vreemd, maar actieve houtskool heeft wel degelijk een goede invloed op het tandglazuur. De natuurlijke, witte tint wordt bij veelvoudig gebruik goed zichtbaar en dat zonder het beschadigen van het tandglazuur of chemische toevoegingen. De tandpasta’s van Ecodenta zijn voor het overgrote deel op natuurlijke basis, wat prettig in het gebruik is én goed voor de gezondheid.

 

De Ecodenta Tandpasta Whitening Met Black Charcoal is gitzwart van kleur. Met charcoal voor witte tanden, maar ook Teavigo voor een betere mondflora en tandbescherming. Teavigo is een werkzame stof uit groene thee en verwijdert op effectieve wijze de bacteriën die zorgen voor gaatjes. Tandplak wordt aanzienlijk minder en ook gaatjes worden voorkomen. Teavigo zorgt daarnaast ook voor een frisse adem die langdurig aanhoudt. Een ideale whitening tandpasta waarbij de tanden op een natuurlijke wijze, doormiddel van actieve kool, worden gebleekt én beschermd. De tandpasta bevat geen fluoride. Voor sommige mensen zal dit een groot pluspunt zijn, maar fluoride is ook een beschermer van het gebit. Een puntje om even bij stil te staan! 

 

Andere ecologische tandpasta’s van Ecodenta

Naast de zwarte houtskool tandpasta heeft Ecodenta nog een aantal ecologische producten voor de mond- en tandverzorging. Eigenlijk zijn alle tandpasta’s gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die een zo goed mogelijke invloed uitoefenen op de bescherming en versterking van de tanden. Een veel gebruikt ingrediënt is kalident, wat een natuurlijke vorm van calcium is. Je vindt het vrijwel in iedere tandpasta van Ecodenta terug, waaronder in de Ecodenta Tandpasta Whitening, Ecodenta Tandpasta Extra Fresh en de Ecodenta Tandpasta 2in1 Cranberry Anti Tandsteen. Kalident versterkt het tandglazuur en zorgt ervoor dat er geen scheurtjes en krasjes in het glazuur komen.

 

Het zijn stuk voor stuk innovatieve tandpasta’s waarbij er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten zoals actieve houtskool, kokosnootolie, kalident, pepermuntolie en nog veel meer bestanddelen die afkomstig zijn uit de natuur.

 

De Ecodenta tandpasta’s online bestellen

Ben je benieuwd naar dit bijzondere merk of wil je graag zwarte tandpasta kopen? Bestel jouw Ecodenta producten online op Drogist.nl! Voor mooie, frisse én witte tanden kies je voor Ecodenta. Bij Drogist.nl altijd scherp geprijsd en vóór 17:00 besteld betekent de volgende dag in huis! 

Lees meer
Sorteer op

Ecodenta online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Ecodenta, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Ecodenta bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Ecodenta te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Ecodenta producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Ecodenta.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.