Voordelig producten van Dulcolax kopen bij jouw online drogist!

Verfijn resultaten
Dulcolax

Heb je last van verstopping, of ook wel obstipatie genoemd? Dulcolax kan wellicht voor effectieve verlichting zorgen. Het merk biedt al meer dan 60 jaar een betrouwbare oplossing bij een moeilijke stoelgang. Drogist.nl heeft Dulcolax in het online aanbod. Een compleet assortiment wat oplossingen biedt bij obstipatie en een opgeblazen gevoel in de buik. Bekijk hier alle Dulcolax producten en bestel online!

 

Dulcolax Bisacodyl Laxeertabletten

Deze laxeertabletten van Dulcolax bieden na 6 á 8 uur verlichting. Het is daarom aan te raden deze Dulcolax Bisacodyl Laxeertabletten voor het slapen gaan in te nemen. De tabletten zijn geschikt bij langdurige of telkens terugkerende obstipatie. De Dulcolax tabletten zijn in een verpakking van 30 en 60 stuks verkrijgbaar.

 

Dulcolax Dulcopearls

Slik je lastig tabletten? De Dulcopearls zijn dan zeker iets voor jou. De ronde, kleine capsules zijn gemakkelijk in te nemen. Uiteraard zijn ook de Dulcolax Dulcopearls geschikt voor het verhelpen van een moeilijke stoelgang of verstopping. Bij voorkeur kan je de Dulcopearls in de avond innemen, zodat je de volgende ochtend direct het gewenste resultaat zult ervaren.

 

Dulcolax Dulcodruppels

Het laxeermiddel in druppelvorm is geschikt voor degenen met een trage stoelgang. Deze minimale dosis is hiervoor uitermate geschikt. De Dulcolax Dulcodruppels zijn eenvoudig in te nemen en geven na 6 tot 12 uur verlichting.

 

Dulcolax Zetpillen

Voor het snelste resultaat, bij langdurige verstopping, kies je voor de Dulcolax Laxeer Zetpillen. Na het plaatsen van de laxeer zetpil zal je al na slechts 30 minuten aanzienlijk verlichting merken. Een effectieve manier om snel van je obstipatie verlost te zijn.

 

Waarschuwing

Het gebruik van laxerende producten zoals de ​Dulcolax tabletten, druppels en zetpillen dient met uiterste zorg te worden uitgevoerd. 

De laxerende middelen niet gebruiken bij:

  • een bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen
  • een darmafsluiting
  • ​een verstopping van het maagdarmkanaal
  • ​een acute blindedarmontsteking
  • ​uitdrogingsverschijnselen
  • ​plotseling optredende heftige buikpijn​​​​

​Tijdens een zwangerschap, periode van borstvoeding of langdurig gebruik altijd een arts raadplegen.

 

Dulcolax online bestellen

Heb je last van verstopping of een moeilijke stoelgang, kies dan voor Dulcolax. Een betrouwbaar product voor snelle verlichting. Bestel vóór 17:00 uur en ontvang je aankoop de volgende dag (mits voorradig) al in huis. Bij een bestelling van €20,00 of meer zijn de verzendkosten gratis. Bestel snel en eenvoudig op Drogist.nl. Bij eventuele vragen kan je tijdens kantooruren contact opnemen via de telefoon of chat, of stuur ons een e-mail. Onze gediplomeerde klantenservice helpt je graag verder!

Lees meer
Sorteer op

Dulcolax online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Dulcolax, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Dulcolax bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Dulcolax te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Dulcolax producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Dulcolax.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.