Dextro Energy bestel je razendsnel op Drogist.nl

Verfijn resultaten
Dextro

Al jaren lang helpt Dextro Energy haar gebruikers aan een directe, extra dosis energie. Je gebruikt het misschien zelf ook wel tijdens het sporten of wanneer je wel een oppepper kunt gebruiken. Dextro Energy bestaat uit glucose, ook wel bekend als druivensuiker of dextrose. Deze vorm van energie wordt direct in het bloed opgenomen en is daardoor een snelle koolhydraat. Dextrose vereist geen vertering, waardoor het meteen energie levert aan het lichaam. Ideaal voor wanneer je verlegen zit om een extra dosis energie. Tijdens het intensief sporten, een drukke dag op het werk of wanneer je snel behoefte hebt aan een boost energie. Dextro Energy heeft in de afgelopen jaren verschillende productvormen met het bekende Dextrose op de markt gebracht. Drogist.nl heeft een aantrekkelijk geprijsd aanbod. Neem snel een kijkje en bestel jouw energy boost online!

 

Dextro Energy Classic

Druivensuiker is al decennia lang het synoniem voor Dextro Energy. Het begon allemaal in de eind jaren ’20. Dextrose werd in de vorm van wit poeder geïntroduceerd in de apotheken, in de jaren die volgenden kon het hier op doktersrecept worden verkregen. De merknaam kwam tot stand en het product werd hier en daar bijgeschaafd. Het kreeg een grotere naamsbekendheid en al snel was het hét voedingsmiddel tijdens de Olympiade in Berlijn in 1935.  Dextro Energy Classic was een groot succes, en tot op heden is het nog één van de populairste Dextro varianten. De druivensuiker in tablet variant is gemakkelijk mee te nemen en geeft direct een opkikker tijdens het intensief sporten, trainen of een drukke dag.

 

Dextro druivensuiker producten

Naast de zogenaamde ‘cubes’ heeft Dextro Energy nog een rits aan productvarianten ontwikkeld. Allereerst kwam er naast de Dextro Energy Classic een variatie met citroen op de markt. Vanaf 1992 zijn de alom bekende Dextro Citroen Sticks een groot succes. Vooral bij sporters kennen deze handige, snel werkende sticks gretig aftrek. De sticks met 14 Dextro’s zijn haast onmisbaar in je sporttas!

 

Ook de mini’s, verkrijgbaar in de smaken kers, perzik en zwarte bes zijn ontzettend handig. Klein van formaat, snel opneembaar en een keuze uit lekkere smaken! Hetzelfde geldt voor de potjes met circa 45 dextro druivensuikers. De Dextro Energy To Go Orange en Cassis variant zijn handig voor onderweg, je stopt ze gemakkelijk in je sporttas of in de auto zodat je altijd een powerboost bij de hand hebt!

 

Dextro Energy online bestellen

Sport je veel en heb je nood aan een snelle energy boost? Of gebruik je zo nu en dan druivensuiker omdat je diabeet bent? Bestel eenvoudig en snel jouw druivensuiker bij Drogist.nl. Dextro kopen doe je hier!

Lees meer
Sorteer op

Dextro online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Dextro, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Dextro bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Dextro te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Dextro producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Dextro.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.