Voordelig producten van Conceive Plus kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Conceive Plus

Wanneer je zwanger wil worden, is vruchtbaarheidsondersteuning een belangrijk onderdeel in het proces om zwanger te raken. Met het Conceive Plus glijmiddel wordt de vruchtbaarheid gestimuleerd, waardoor je een grotere kans krijgt om zwanger te worden! Conceive Plus is bedoeld om het gemak en comfort van de seksuele intimiteit te verbeteren, en hierbij de lichaamseigen vloeistoffen aan te vullen waardoor jij een je partner op weg geholpen worden naar een natuurlijke zwangerschap.

Er zijn verschillende redenen waarvoor je Conceive Plus glijmiddel kunt gebruiken:

  • Om de vruchtbaarheid tijdens het proberen zwanger te worden te stimuleren
  • Wanneer je last hebt van vaginale droogheid, tijdens het proberen zwanger te worden
  • Voor mannen die een laag spermagehalte hebben
  • Om de vruchtbaarheid tijdens het proberen zwanger te worden te stimuleren

Hoe werkt Conceive Plus?

Vaak kunnen normale glijmiddelen een negatief effect hebben wanneer je probeert zwanger te worden. Wanneer je zwanger probeert te raken is het belangrijk dat sperma zich in een omgeving bevind met bepaalde elektrolyten, dit om te overleven en te kunnen functioneren. Wanneer je een normaal glijmiddel gebruikt komt het vaak voor dat de pH waarde hiervan niet goed is voor het sperma, waardoor het niet goed kan bewegen. De producten van Conceive Plus zijn vruchtbaarheidsvriendelijke glijmiddelen, die een bewezen werking hebben op de beweeglijkheid- en levensvatbaarheid van sperma.

Dit vruchtbaarheidsmiddel bevat als enige magnesium- en calcium ionen, deze ionen zijn belangrijk voor de het in leven houden van cellen in ons lichaam en tijdens het bevruchtingsproces. Door dat normale glijmiddelen als het ware een barrière vormen voor sperma, zorgt het glijmiddel van Conceive Plus er juist voor dat er een vermenging van de eicel en spermacel plaats vindt.

 

Last van vaginale droogheid?

Bij veel vrouwen die zwanger proberen te worden, is er sprake van vaginale droogheid, dit heeft te maken met het oestrogeen in het lichaam. Dit kan niet alleen vervelend en pijnlijk zijn voor de vrouw zelf, maar kan ook negatieve effecten hebben op het seksleven. Daarvoor is de Conceive Plus applicator geschikt om te gebruiken, het glijmiddel breng je in doormiddel van het pipetje leeg te knijpen tegen de schede in de vagina. Het helpt je om vaginale droogheid tegen te gaan en tevens geeft het je ondersteuning bij het proberen zwanger te raken. Want hoe lekkerder het seksuele contact is en hoe opgewonden de man, hoe beweeglijker en gezonder het sperma is!

 

Lager spermagehalte?

Wanneer je een laag spermagehalte hebt wil het niet zeggen dat je geen kinderen kunt krijgen, het houd in dat je minder gezonde zaadcellen hebt dan normaal. Daarom is er Conceive Plus glijmiddel, dit bevat calcium en magnesium die belangrijk zijn voor de vitaliteit van je lichaamscellen en die essentieel zijn voor het bevruchtingsproces. Dit glijmiddel zorgt door middel van extra vochtigheid ervoor dat het sperma makkelijker door de baarmoederhals komt, en zo makkelijker naar de eicel kan zwemmen.

 

Conceive Plus koop je voordelig online op Drogist.nl

Probeer je op een natuurlijk manier zwanger te worden, en wil je toch graag glijmiddel gebruiken? Gebruik dan Conceive Plus voor het ondersteunen en stimuleren van je vruchtbaarheid. Op Drogist.nl koop je voordelig Conceive Plus glijmiddel. Vandaag besteld is morgen in huis. Drogist.nl jouw online drogist!
RR181024

Lees meer
Sorteer op

Conceive Plus online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Conceive Plus, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Conceive Plus bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Conceive Plus te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Conceive Plus producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Conceive Plus.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.