Voordelig producten van Combinal kopen bij uw online drogist

Combinal

Combinal heeft verschillende kleuren wimper- en wenkbrauwverf. Deze producten hebben een langhoudende kleurintensiteit van 6 tot 8 weken, voor een prachtige oogopslag!  Combinal is dan ook niet voor niets de nummer 1 in premium wimper- en wenkbrauwverf wereldwijd! De verf is waterproof, maar ook zacht en gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast stimuleert Combinal de groei van de wimpers. Combinal's speciale formulering heeft als eigenschap dat de verf zeer goed hecht aan alle verschillende wenkbrauw- en wimperhaartypes. 

 

De verf moet gemengd worden met Combinal 5% waterstofperoxide, om een permanente kleur te geven. Nadat je je wimpers/wenkbrauwen hebt geverfd, verschint de kleur binnen een korte tijd (ongeveer 8 tot 10 minuten). Je kunt de verfresten gemakkelijk verwijderen van de huid. Je kunt de verschillende kleuren verf ook met elkaar mengen om je eigen kleuren te creëren! 

Combinal wimper- en wenkbrauwverf kopen doe je voordelig online bij Drogist.nl! 

Lees meer
Sorteer op

Combinal online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Combinal, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Combinal bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Combinal te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Combinal producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Combinal.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.