Bredere Werking

Gezondheidsproducten voor in de Overgang

Heeft u last van overgangsverschijnselen zoals opvliegers, stemmingswisselingen, gewichtstoename en nachtelijk zweten? Bij Drogist.nl verkopen wij de beste Overgansproducten met een Bredere Werking van merken als Ymea, Vitakruid, Promensil, A. Vogel en nog veel meer.

 

In de Overgang?

Tijdens de overgang vinden veel hormonale verandering plaats in het lichaam. De eierstokken maken minder eicellen aan, uiteindelijk zo weinig dat het oestrogeengehalte flink afneemt. De overgang begint meestal tussen de 45 en 55 jaar, dit kan een hele lange en ongemakkelijke periode zijn voor de vrouw dankzij de ongemakken die het met zich mee brengt. De menstruatie stopt defenitief, wat zwanger worden niet meer mogelijk maakt. Gelukkig kunt u bij Drogist.nl de beste gezondheisproducten vinden die uw overgangsbijwerkingen iets gemakkelijk kunnen maken. 

 

Hoe werken gezondheidsproducten voor in de Overgang?

Mocht u veel klachten hebben tijdens uw overgang kan het zijn dat u op zoek gaat naar een oplossing hiervoor. De gezondheidsproducten van Drogist.nl kunnen u hier enorm mee van dienst zijn. Door het innemen van de voedingssupplementen (zoals staat voorgeschreven) merkt u al snel verschil in uw klachten. Uw bijwerkingen kunnen verminderen waardoor u gemakkelijker uw overgang doorkomt. 

 

Klachten tijdens de Overgang

Tijdens de overgang ervaart meer dan de helft van de vrouwen verschillende vervelende verschijnselen zoals opvliegers, stemmingswisselingen, gewichtstoename. Opvliegers zorgen ervoor dat u het ineens heel erg warm krijgt, met de nadruk op het gezicht en bovenlichaam. Gebruik Ymea Overgang Silhouet  om deze klachten te verminderen. Ymea Silhouet brengt op een natuurlijke manier de veranderingen in het lichaam in balans zodat het voor u prettig blijft. 

 

Overgangssupplementen kopen

De voedingssupplementen kun je zonder recept van een arts online bestellen of bij uw apotheek of drogist halen. Bij Drogist.nl hebben wij een ruim aanbod aan voedingssupplementen voor overgansverschijnselen. Bij Drogist.nl bestelt u snel, eenvoudig en veilig de Overgangssupplementen die het beste bij u passen!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Bij Drogist.nl kunt u producten uit de categorie Bredere Werking voordelig online kopen tegen lage prijzen. Wanneer u vandaag uw Bredere Werking producten voor 20:00 bestelt, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.