Stemming & Slapen

Op deze pagina vind je ons assortiment gezondheidsproducten voor 'Stemming & Slapen'. Valdispert Stemming bevat bijvoorbeeld Rhodiola Rosea-extract dat opbeurend is en goed voor de gemoedstoestand. Ook tref je op deze pagina supplementen met melatonine aan. Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij inname van 1 mg melatonine kort voor het slapengaan.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten

Wij hebben verschillende soorten gezondheidsproducten in ons assortiment. Tabletten zijn handig en gemakkelijk in te nemen, terwijl siropen doorgaans sneller werken. Capsules hebben een geconcentreerde dosis die langzaam in je systeem wordt vrijgegeven, terwijl zuigtabletten handig zijn voor wie moeite heeft met slikken. 

Onze merken

Wij voeren alleen de beste merken, waaronder Lucovitaal, Valdispert, Bional, Artelle, Bloem, Orthica, Vitalize, en meer. Deze merken zijn geselecteerd vanwege hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Gezondheidsproducten voor stemming & slaap kopen

Gezondheidsproducten voor stemming & slaap koop je heel voordelig online bij Drogist.nl. Profiteer van lage prijzen en een snelle levering!

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.