Tongschraper

Als het gaat om mondgezondheid, is het reinigen van de tong een belangrijk onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien. Een slechte adem is vaak het gevolg van bacteriën achter op de tong.Een tongschraper kan helpen bij het verwijderen van bacteriën, voedselresten en dode cellen op de tong, wat kan bijdragen aan een frissere adem en een gezondere mond. Bij Drogist.nl hebben we een breed assortiment aan tongschrapers van verschillende merken en types.

 

Lees meer
Sorteer op

Tongschraper of tongspatel kopen?

Er zijn twee soorten tongschrapers die beschikbaar zijn: de spatel en de schaper. Met een tongschraper met schaarmodel schraap je je tong schoon. Een tongspatel wordt onder meer door artsen gebruikt om de tong mee naar beneden te duwen, teneinde goed in de keelholte te kunnen kijken.

 

Verschillende merken tongschrapers

Bij Drogist.nl hebben we een breed scala aan tongschrapers van verschillende merken. Hieronder hebben we enkele merken opgesomd die we in ons assortiment hebben:

 

Rident tongschrapers

Rident heeft een tongschraper ontworpen die de tong reinigt zonder deze te beschadigen. De tongschraper heeft een comfortabele grip.

 

Halita tongschrapers

De tongschrapers van Halita zijn gemaakt van flexibel materiaal dat de tong reinigt zonder deze te beschadigen. 

 

TePe tongschrapers

TePe heeft een tongschraper ontworpen met een natuurlijke vorm die het achterste gedeelte van de tong gemakkelijker reinigt. De tongschraper heeft drie geronde reinigingsvlakken, wat ervoor zorgt dat één beweging al voldoende is om de tong goed te reinigen. Dankzij de smalle vorm van de tongschraper, krijg je minder snel braakneigingen. De tongreiniger is vaatwasserbestendig. 

 

Duodent tongschrapers

De tongschrapers van Duodent zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een uniek ontwerp dat de tong reinigt zonder deze te beschadigen.

 

Tongschrapers en tongspatels kopen bij Drogist.nl

Wil je een tongschraper kopen? Dan ben je bij Drogist.nl aan het juiste adres. We hebben een breed scala aan tongschrapers, tongreinigers en tongspatels van verschillende merken en types beschikbaar in onze webshop. Kijk op deze pagina welke tongschraper het beste bij je past en bestel deze online via Drogist.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde tongschraper zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.