Slechte Adem

Een stralende glimlach begint met de juiste zorg voor je tanden. Een essentieel onderdeel van deze zorg is het gebruik van de juiste tandpasta. Bij Drogist.nl bieden we een breed scala aan tandpasta's om aan jouw mondverzorgingsbehoefte te voldoen.

 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten tandpasta tegen een slechte adem

Of je nu op zoek bent naar iets specifieks zoals fluoride tandpasta of rokerstandpasta, we hebben het allemaal.

 

Fluoride Tandpasta

Fluoride tandpasta is ontworpen om je tanden te versterken en te beschermen tegen tandbederf. Fluoride helpt het tandglazuur te verharden en maakt je tanden resistenter tegen de zure aanvallen van bacteriën en suikers.

 

Rokerstandpasta

Rokerstandpasta is speciaal ontworpen voor rokers. Het helpt om de gele en bruine vlekken veroorzaakt door tabak te verwijderen en zorgt voor een frisse adem.

 

Onze merken tandpasta tegen een slechte adem

Bij Drogist.nl zijn we trots op het aanbieden van topmerken in mondverzorging, waaronder Halita, Maharis en Clinomyn.

 

Halita

Halita is een merk dat zich richt op het bestrijden van slechte adem. Hun tandpasta's bevatten speciale ingrediënten om bacteriën en voedseldeeltjes te bestrijden die slechte adem veroorzaken.

 

Clinomyn

Clinomyn tandpasta is speciaal gemaakt voor rokers. Clinomyn rokerstandpasta is speciaal geformuleerd om de verkleuring veroorzaakt door roken te bestrijden.

 

Maharisi

Maharisi is een merk dat zich richt op natuurlijke mondverzorging. Hun tandpasta's bevatten natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor je tanden en tandvlees.

 

Tandpasta kopen

Bij Drogist.nl maken we het gemakkelijk om de perfecte tandpasta voor jouw behoeften te vinden. Of je nu op zoek bent naar een fluoride tandpasta, rokerstandpasta, of je hebt een voorkeur voor een specifiek merk zoals Halita, Clinomyn of Maharisi, wij hebben wat je nodig hebt. Wacht niet langer en shop nu op Drogist.nl!

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.