Neussprays

Neusspray is een populaire en effectieve oplossing voor mensen die last hebben van hooikoorts en allergieën. Het helpt bij het verlichten van verstopte neuzen, niezen en een loopneus. Drogist.nl heeft een breed assortiment aan neussprays van verschillende merken, waaronder Sandoz, Prevalin, Carelastin en Teva. Lees verder voor meer informatie over onze producten.

Lees meer
Sorteer op

Hooikoorts & allergie neusspray

Als je last hebt van hooikoort of een andere allergie, kan een neusspray verlichting bieden. Hooikoorts neussprays werken snel en effectief om symptomen zoals niezen, een loopneus en verstopte neus te verminderen. Onze neussprays zijn in veel gevallen geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Bekijk ons assortiment om de juiste neusspray te vinden die bij jouw behoeften past.

 

Xylometazoline neussprays van diverse merken

Neussprays met xylometazoline werken snel bij hooikoorts en andere allergieën. Het vermindert de zwelling in de neus waardoor de ademhaling wordt vergemakkelijkt. Onze neussprays met xylometazoline zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes en van verschillende merken, waaronder Sandoz, Prevalin en Teva.

 

Sandoz Xylometazoline 1,0 mg/ml Spray bevat xylometazoline en helpt bij de verlichting van hooikoorts en andere allergieën. Dit middel zorgt voor een snelle en langdurige verlichting van neusverstopping. De spray vermindert de zwelling van het neusslijmvlies. Dit zorgt ervoor dat de neusdoorgang vrij blijft, waardoor je gemakkelijker kunt ademhalen. De spray is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

 

Natriumcromoglicaat neusspray

Prevalin Hooikoorts Neusspray is een ander voorbeeld van een effectieve spray. Het bevat natriumcromoglicaat als werkzame stof. De hulpstoffen zijn dinatriumedetaat,  benzalkoniumchloride en gezuiverd water. Prevalin Hooikoorts Neusspray remt het vrijkomen van stoffen die voor overgevoeligheidsreacties kunnen zorgen. Hierdoor heb je minder last van de symptomen van hooikoorts, zoals een verstopte neus en een loopneus. 

  

Neusspray kopen

Bestel nu neusspray bij Drogist.nl en ervaar verlichting van hooikoorts- en allergiesymptomen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de neusspray zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.