Koortslip

Een koortslip behandelen doe je met de juiste producten, voordelig online besteld bij Drogist.nl. Op deze pagina vind je verschillende soorten koortslipcreme, om jou hier zo snel mogelijk vanaf te helpen, of om een koortslip juist te voorkomen! Bekende producten tegen een koortslip zijn bijvoorbeeld de Zovirax Koortslipcreme en de balsem van Sorefix. Vandaag besteld? Morgen in huis! 

Lees meer
Sorteer op

Onze soorten

Crèmes worden regelmatig gebruikt voor de behandeling van een koortslip, omdat ze rechtstreeks op de getroffen plek kunnen worden aangebracht. Ze werken door het virus te bestrijden dat de koortslip veroorzaakt en door de huid te beschermen om te helpen bij het genezingsproces. Je zult merken dat er verschillende formules zijn, sommige met antivirale ingrediënten en anderen die gericht zijn op het verzachten en beschermen van de huid.

 

Onze merken

Koortslipcrème is verkrijgbaar van merken als Healthypharm en Zovirax

Koortslipcrème gebruiken

Het is belangrijk om te weten wanneer en hoe je koortslipcrème moet gebruiken. Het is het beste om de crème aan te brengen bij de eerste tekenen van een koortslip, zoals tintelingen of jeuk. Dit helpt om het virus vroeg aan te pakken en kan de duur van de koortslip verkorten. Lees altijd voor gebruik de bijsluiter en volg de weergegeven instructies.

 

Crème voor een koortslip

Het kiezen van de juiste crème voor jouw koortslip hangt af van verschillende factoren, zoals de ernst van de symptomen en persoonlijke voorkeur. Het is raadzaam om een crème te kiezen met antivirale ingrediënten als de koortslip nog in een vroeg stadium is. Als de koortslip al is uitgebroken, kan een verzachtende crème helpen om ongemak te verlichten en het genezingsproces te ondersteunen.

 

Koortslipcrème kopen

Bij Drogist.nl kun je producten uit de categorie Koortslip online kopen. Wanneer je de koortslipcrème of andere geneesmiddelen vandaag voor 23:00 bestelt, dan bezorgen wij je bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

 

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.