Allergie & Hooikoorts

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Allergieën zijn een veelvoorkomend probleem dat velen van ons elk jaar treft. Ze kunnen plotseling opkomen en je dag volledig verstoren. Bij Drogist.nl bieden we een verscheidenheid aan medicijnen voor hooikoorts en allergie aan. Van drank die een snelle vloeibare oplossing biedt, tot tabletten die je de hele dag door een consistente dosis medicatie geven. En voor directe verlichting kun je altijd kiezen voor onze effectieve neussprays.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Merken

We zijn er trots op samen te werken met enkele van de meest vertrouwde merken in de gezondheidszorg. Healthypharm staat bekend om zijn betrouwbaarheid en effectiviteit. Teva en Sandoz zijn wereldleiders in de farmaceutische sector. Prevalin en Carelistin zijn volledig gericht op het bestrijden van allergieën, en Allegra biedt krachtige, langdurige verlichting.

 

Hooikoortsmedicijnen

Hooikoortsmedicijnen kunnen verlichting bieden bij hooikoorts. Wanneer je snel verlichting nodig hebt, biedt de drankoptie een uitkomst. Voor blijvende verlichting door de dag heen, zijn hooikoortstabletten een betere keuze, terwijl onze neussprays een gerichte aanpak bieden voor neussymptomen.

 

Hooikoortstabletten

Hooikoortstabletten bieden verlichting tegen symptomen van hooikoorts. Ze kunnen soms ook ingenomen worden tegen symptomen van andere allergieën. 

Medicatie voor hooikoorts en allergie kopen

Bij Drogist.nl kun je producten uit de categorie Hooikoorts & Allergie online kopen. Wanneer je vandaag de gewenste producten voor 23:00 bestelt, dan bezorgen wij je bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.