Mitella

Blessures zijn onvermijdelijk en kunnen op het meest onverwachte moment opduiken. Of je nu een verstuiking, fractuur of postoperatieve genezing ervaart, een mitella biedt de broodnodige ondersteuning en comfort. Bij drogist.nl hebben we een breed scala aan mitella's en gerelateerde producten die zijn ontworpen om je te helpen tijdens je herstelperiode.

Lees meer
Sorteer op

Mitella’s die te koop zijn bij Drogist.nl

Lees hieronder meer over de mitella’s en aanverwante producten die te koop zijn bij Drogist.nl.

 

Vierkante doek

Een vierkante doek is een veelzijdige toevoeging aan elke eerstehulpkit. Het werkt als een eenvoudige mitella, biedt ondersteuning aan je arm of schouder, en helpt je mobiliteit te behouden terwijl je geneest. Het is lichtgewicht, gemakkelijk aan te passen, en comfortabel genoeg om gedurende lange perioden te dragen.

 

Mitella

Mitella's zijn speciaal ontworpen om je arm of schouder te ondersteunen en immobiliseren na een blessure of operatie. Onze mitella's zijn ontworpen met comfort en ondersteuning in gedachten en zijn gemaakt van ademende materialen om je huid gezond te houden.

 

Driekante doek

De driekante doek is een speciale vorm van mitella, gemaakt om op verschillende manieren om de schouder en arm te wikkelen voor ondersteuning en immobilisatie. Het ontwerp van de driekante doek maakt het uiterst aanpasbaar aan verschillende lichaamsvormen en -maten, en het is ook geschikt voor zowel de linker- als de rechterarm.

 

Onze merken

De mitella’s en aanverwante producten van Drogist.nl zijn verkrijgbaar van verschillende merken.

 

Actimove

Actimove is een betrouwbare naam als het gaat om sportbandages en braces. Hun producten zijn ontworpen met oog voor comfort en effectieve ondersteuning, en je kunt rekenen op hun mitella's om je te helpen bij je herstel.

 

Heltiq

Heltiq biedt een reeks eerstehulp- en zorgproducten. De mitella’s van Heltiq zijn zowel praktisch als comfortabel, en zijn een geweldige optie voor zowel tijdelijke als langdurige ondersteuning.

 

Lohmann & Rauscher, Klinion, Vitility

Wij verkopen ook mitella’s van merken als Lohmann & Rauscher, Klinion en Vitility. Deze merken bieden producten aan die betrouwbaar, comfortabel en effectief zijn.

  

Mitella kopen bij Drogist.nl

Of je nu een eenvoudige vierkante doek nodig hebt of een volledige mitella, wij hebben wat je zoekt. Koop voordelig de mitella die je nodig hebt op Drogist.nl. Je krijgt het bestelde product zo snel mogelijk thuisbezorgd.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.