Sport - EHBO

Of je nu een sporter bent of iemand die gewoon voorbereid wil zijn op mogelijke verwondingen thuis, EHBO-spullen zijn een must. Bij Drogist.nl begrijpen we dit belang en bieden we een breed assortiment aan EHBO-producten om je te helpen voorbereid te zijn op verschillende scenario's.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten

Ons assortiment EHBO-spullen varieert van houdingscorrectoren tot neopreen, sporttape, bandages, mitella's, driekantige doeken, ortheses, nekbraces, waterbeschermende hoezen, duimspalken, kniebeschermers, supports tot rollators. Deze producten zijn ontworpen om te helpen bij het beheersen en behandelen van diverse verwondingen en lichaamsklachten.

 

Onze merken

We zijn trots om een scala aan producten aan te bieden van topmerken zoals Lucovitaal, Hansaplast, Emdee, Epitact en Futuro. Deze merken zijn bekend om hun toewijding aan kwaliteit en innovatie, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke zorg krijgt.

 

EHBO materialen

EHBO-materialen zijn essentieel voor de eerste zorg na letsel. Of het nu gaat om een geschaafde knie of een gescheurde spier, met de juiste materialen kun je een situatie onder controle houden tot professionele medische hulp beschikbaar is.

 

EHBO spullen kopen

Zorg voor jezelf en de mensen om je heen met onze hoogwaardige EHBO-spullen. We hebben alles wat je nodig hebt om een volledige EHBO-kit samen te stellen of om bestaande materialen aan te vullen. Profiteer van onze snelle verzending en concurrerende prijzen en zorg ervoor dat je bent voorbereid op elke situatie. Maak vandaag nog de keuze voor veiligheid en zorg, koop je EHBO-spullen bij Drogist.nl!

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.