Brace

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Sporten geeft energie en houdt ons fit. Maar soms kan ons lichaam wat extra ondersteuning gebruiken, zeker als er sprake is van een blessure of het risico daarop.

Bij Drogist.nl hebben we een breed assortiment aan sportbraces, die jou die nodige ondersteuning bieden, zodat jij optimaal kunt blijven presteren.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Producten

Neopreen braces combineren flexibiliteit met stevige ondersteuning. Ze zijn elastisch, waardoor ze als een tweede huid aanvoelen en toch voldoende stabiliteit bieden tijdens jouw sportactiviteiten. Als je op zoek bent naar een aanpasbare mate van compressie, dan zijn bandages een goede keuze. Je kunt ze strakker of losser maken, afhankelijk van de gewenste ondersteuning.

Voor sporters die specifieke delen van hun lichaam, zoals hun duim, pols of enkel, willen beschermen of ondersteunen, zijn er ortheses, duimspalken en polsspalken. Deze zijn speciaal ontworpen om blessures te voorkomen en om te ondersteunen bij herstel.

 

Merken

Bij Drogist.nl geloven we in kwaliteit en duurzaamheid. Daarom hebben we gekozen voor toonaangevende merken, zoals Hansaplast, Epitact en Futuro. Deze merken zijn al jarenlang een begrip in de wereld van sportondersteuning en bieden een reeks producten, die zowel comfortabel, als effectief zijn.

 

Kniebrace

De knie is een complex en essentieel gewricht, dat vaak belast wordt tijdens sporten. Of je nu aan hardlopen, voetbal of tennis doet, een goede kniebrace kan zowel bescherming bieden, als helpen bij het herstel van blessures. Bij Drogist.nl vind je kniebraces die speciaal zijn ontworpen om maximale ondersteuning te bieden, zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

 

Polsbrace

De pols is een ander gebied dat vaak onder druk staat, vooral bij sporten als gewichtheffen of tennis. Een polsbrace kan helpen het gewricht te stabiliseren en overbelasting te voorkomen, waardoor je zonder zorgen kunt blijven sporten.

Sportbrace Kopen

Bij Drogist.nl streven we ernaar om je alleen het beste van het beste te bieden, als het gaat om sportbraces. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit.

 

Wil je jouw sportervaring verbeteren en je lichaam de zorg en ondersteuning geven die het nodig heeft?

Ontdek de perfecte sportbrace voor jou op Drogist.nl en bestel met vertrouwen.

 

Jouw lichaam zal je dankbaar zijn!

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.