Brace

Bij Drogist.nl zijn we ons bewust van het belang van goede ondersteuning bij het sporten. Of je nu herstelt van een blessure of preventief wilt handelen, onze braces bieden de steun die je nodig hebt.

Lees meer
Sorteer op

Ons assortiment braces

We hebben een breed assortiment aan productsoorten, waaronder neopreen braces, kniebeschermers, kniebanden, bandages voor de enkel, en braces specifiek voor de knieschijf. Elk van deze producten heeft unieke kenmerken en voordelen, en is ontworpen om jouw knieën, hielen, duim of andere lichaamsdelen ondersteuning te bieden.

 

Knieband

Kniebanden zijn ontworpen om extra ondersteuning te bieden aan het kniegewricht. Ze kunnen helpen bij het stabiliseren van de knie tijdens intensieve activiteiten en kunnen bijdragen aan een betere prestatie.

 

Kniebeschermer

Kniebeschermers bieden, zoals de naam al doet vermoeden, bescherming aan je knieën. Ze zijn essentieel in sporten waarbij de knieën onder druk kunnen komen te staan of kunnen worden blootgesteld aan impact.

 

Elleboogbeschermer

Een elleboogbeschermer zorgt voor drukontlasting van de elleboog. De Vitility Elleboog- en Hielbeschermer is zowel voor de hiel als voor de elleboog te gebruiken.

 

Duimbrace

Een duimbrace, zoals Emdee Duimbrace met Splint is onder meer te gebruiken bij reuma of lichte kneuzingen.

 

Onze merken

Bij Drogist.nl kiezen we zorgvuldig de merken die we in ons assortiment opnemen. We zijn trots om merken zoals Hansaplast, Epitact, Lucovitaal, Bio Feedbac, Emdee, Thuasne en Secutex aan te bieden. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige, betrouwbare en comfortabele kniebraces.

 

Braces voordelig kopen bij Drogist.nl

Ontdek ons uitgebreide assortiment braces en koop de brace die je nodig hebt voordelig online bij Drogist.nl! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het bestelde product zo snel mogelijk in huis hebt.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.