Voordelig producten van Natterman kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Natterman

Last van vastzittende hoest of droge hoest? Of misschien heeft je kind last van nachtelijke hoestbuien? Dan kunnen de hoestproducten van Natterman verlichting geven. Let op: Veel producten van Natterman zijn geneesmiddelen. Gebruik je ook andere geneesmiddelen? Vraag dan je arts of apotheker om advies. Lees ook altijd voor gebruik de bijsluiter goed door.         

 

Wat is Natterman?

Natterman is een merk van hoestproducten voor het hele gezin. De naam van dit merk verwijst naar August Natterman, die apotheker was in Keulen. In 1906 legde hij de basis voor zijn bedrijf in de productie van geneesmiddelen. Hij wilde geneesmiddelen maken op basis van geneeskrachtige planten, op grond van diepgravend onderzoek. De producten van het merk Natterman in deze tijd zijn voortgebouwd op basis van Natterman’s bevindingen. Bij Drogist.nl tref je een breed assortiment producten voor hoest- en keelklachten aan.

 

Producten van Natterman die te koop zijn bij Drogist.nl

Ben je op zoek naar een hoestproduct? Hieronder tref je een greep uit ons uitgebreide assortiment van Natterman aan.

 

Vastzittende hoest

Bij vastzittende hoest zit er veel en dik slijm in je luchtwegen. Om het slijm kwijt te raken, ga je hoesten. Omdat het slijm vaak taai is en diep zit, gaat dit niet heel gemakkelijk. Vandaar dat we spreken van ‘vastzittende hoest’. 

 

Geneesmiddelen van Natterman tegen vastzittende hoest

Natterman Hoestdrank Extra Sterk, Broomhexine, HCl 8mg/5ml Suikervrij is een slijmoplosser die het ophoesten van slijm in de luchtwegen vergemakkelijkt. Broomhexine maakt het vastzittende slijm in de longen minder taai, waardoor je dit slijm gemakkelijker kunt ophoesten. Hierdoor kun je weer gemakkelijker ademhalen. Natterman Hoestdrank Extra Sterk, Broomhexine, HCl 8mg/5ml Suikervrij bevat geen suiker en kan dus ook gebruikt worden door diabetici. Gebruik dit geneesmiddel niet als je overgevoelig bent voor broomhexinehydrochloride of voor één van de andere bestanddelen uit deze hoestdrank. Natterman Hoestdrank Extra Sterk, Broomhexine, HCl 8mg/5ml Suikervrij is niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar. Wees extra voorzichtig met het gebruik van dit middel als je ooit een maagzweer hebt gehad. Meer informatie vind je in de bijsluiter. Lees deze voor gebruik altijd grondig door.

 

Droge hoest

Bij droge hoest komt er geen slijm los dat je ophoest. Vandaar dat droge hoest ook wel een ‘niet-productieve hoest’ wordt genoemd. Door het vele hoesten raken je keel en luchtwegen geïrriteerd, waardoor je steeds het idee blijft hebben dat je moet hoesten.

 

Medische hulpmiddelen van Natterman tegen droge hoest

Droge hoest en keelpijn kunnen heel vervelend zijn. Natterman Droge Hoest en Keelpijn Siroop is een medisch hulpmiddel voor de behandeling en preventie van droge hoest. Ook geeft deze hoestsiroop verlichting van keelpijn. Natterman Droge hoest en Keelpijn Siroop bevat Polysac-ActiveTM, dat voor een beschermende filmlaag zorgt achterin de keel. Hierdoor ervaar je verlichting van keelpijn. Door de keel te verzachten, moet je ook minder hoesten. Verder beschermt deze hoestsiroop van Natterman ook de slijmvliezen van de mond en keelholte tegen verdere irritatie.

 

Geneesmiddelen van Natterman tegen droge hoest

Van Natterman zijn ook geneesmiddelen tegen droge hoest verkrijgbaar, zoals Natterman Bronchicum Extra Sterk. Dit middel kan verlichting geven tegen droge hoest bij volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. De werkzame stof in dit middel is codeïnefosfaathemihydraat.

Het is goed om te weten dat Natterman Bronchicum Extra Sterk suiker en alcohol bevat. Dit geneesmiddel bevat 1 vol % alcohol, dat wil zeggen maximaal 200 mg alcohol per dosis van 20 ml. Dit komt overeen met 4 ml bier. Gebruik Natterman Bronchicum Extra Sterk niet als je verslaafd bent aan alcohol. Ben je zwanger, wees dan extra voorzichtig. Ook kinderen en groepen met een verhoogd risico, zoals patiënten met epilepsie of een leveraandoening dienen extra voorzichtig te zijn. Gebruik dit middel niet als je allergisch bent voor één van de stoffen in dit geneesmiddel, wanneer je intercraniale laesie hebt, als je lever niet goed functioneert of wanneer je een verminderde ademhalingsreserve hebt. Ook als je weet dat je codeïne heel snel omzet in morfine, kun je dit middel beter niet gebruiken.

 

Natterman Noscasan Tabletten bevatten noscapine, dat de hoestprikkel onderdrukt. Heb je last van hoest waarbij je veel slijm ophoest? Dan is dit geneesmiddel niet geschikt voor jou. Het is echt bedoeld voor prikkelhoest of droge hoest. Gebruik dit geneesmiddel niet als je allergische bent voor één van de ingrediënten. Patiënten met een bepaalde stofwisselingsziekte (porfyrie) mogen dit middel alleen – met voorzichtigheid - gebruiken als er geen veiliger alternatief is. Noscapine kan namelijk de kans op een porfyrie-aanval doen toenemen. Wil je Natterman Noscasan Tabletten slikken terwijl je ook andere geneesmiddelen gebruikt? Raadpleeg dan een arts of apotheker. De werking van andere geneesmiddelen kan veranderen door het gebruik van Natterman Noscasan Tabletten. Omgekeerd kunnen ook de werking van Natterman Noscasan Tabletten veranderen door het gebruik van andere geneesmiddelen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij het gebruik van antistollingsmiddelen in combinatie met Natterman Noscasan Tabletten.

 

Hoestdrank voor kinderen

Natterman Hoestdrank Nacht Kinderen voor Alle Hoest is een medisch hulpmiddel dat geschikt is voor kinderen. De hoestdrank zorgt ervoor dat overtollig slijm losraakt, waardoor je kind het gemakkelijker ophoest. Ook heeft Natterman Hoestdrank Nacht voor alle Hoest een beschermend effect op de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen. Hierdoor ervaart je kind verlichting. De plantenextracten van linden, kaasjeskruid, weegbree, heemst en grendelia helpen de slijmvliezen te beschermen en bevorderen de werking van de bovenste luchtwegen. De honing en fructose werken verzachtend en zorgen voor een aangename smaak. De hoestdrank bevat ook zwarte bessensap en kamille-extract, die ook voor een betere smaakbeleving zorgen. Natterman Hoestrank Nacht voor alle Hoest is speciaal gemaakt voor ’s nachts. Hoestbuien zijn namelijk vooral ’s nachts heel vervelend. Ze kunnen je kindje wakker houden.

 

Keelverzorging

Last van je keel? We benoemen hieronder producten van Natterman die bedoeld zijn om je keel te verzorgen. Het is slechts een greep uit ons assortiment.

 

Keelpastilles en hoestpastilles

In ons assortiment tref je ook keel- en hoestpastilles aan. Een voorbeeld hiervan is Natterman Hoest en Keel Pastilles. Dit is een medisch hulpmiddel voor verlichting van keelpijn, heesheid en pijn bij het slikken. De pastilles bevatten het Ectoin®. Dat is een natuurlijk cel-beschermend molecuul voor de slijmvliezen met ontstekingsremmende en membraanstabiliserende eigenschappen. Het Ectoin® Hydro Complex’ vormt een beschermende laag op de slijmvliezen in je mond en keel. De slijmvliezen worden hierdoor gestabiliseerd en de kans op een bacteriële of virale infectie in je mond en keel worden hierdoor kleiner. Het beschermende laagje geeft geen slijmerig gevoel.

 

Keel en luchtwegen

Natterman Natural Vlierbes Tijm en Honingsiroop is een voedingssupplement op basis van planten. Het bevat onder meer eucalyptus, tijm en honing. Eucalyptus helpt de luchtwegen te verzachten en vrijer te ademen.* Tevens bevat deze siroop vitamine C ter ondersteuning van de weerstand. De siroop heeft een lekkere smaak van honing en vlierbes.

 

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

 

Producten van Natterman bestellen bij Drogist.nl

Hoestproducten van Natterman zijn online te bestellen bij Drogist.nl. Bestel het product dat je nodig hebt online via onze webshop en wij zorgen ervoor dat jij het zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees meer
Sorteer op

Natterman online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Natterman, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Natterman bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Natterman te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Natterman producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Natterman.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.