Voordelig producten van Metamucil kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Metamucil

Verstopping in de darmen ofte wel obstipatie kan als erg vervelend ervaren worden en de nodige ongemakken met zich mee brengen. In Nederland zijn er 2 miljoen mensen die last hebben van verstopping in de darmen, dus jij bent niet de enige. Wanneer je last heb van obstipatie wil je dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt of verminderd. Gebruik daarom Metamucil, het middel wat helpt bij chronische of steeds terugkerende obstipatie.

 

Obstipatie/verstopping

Er is sprake van verstopping in de darmen als je minder dan drie keer per week ontlasting hebt. Natuurlijk is ieder mens uniek en heeft een eigen ontlastingspatroon, zo gaan sommige meerdere keren per dag, terwijl andere 3 tot 4 keer per week gaan. Een verstopping ontstaat wanneer de ontlasting te lang in de dikke darm zit. De darmen onttrekken het vocht waardoor je droge en harde ontlasting krijgt. In heel veel gevallen wordt verstopping veroorzaakt door een vezelarm en ongezond voedingspatroon, maar ook een onregelmatig leven, stress en weinig bewegen kunnen een rol spelen bij een moeilijke stoelgang.

 

Metamucil vezelrijk

Zoals hier boven te lenzen is wordt in de meeste gevallen verstopping veroorzaakt door een vezelarm en ongezond voedingspatroon, daarom is Metamucil rijk aan vezels. Vezel zijn belangrijk voor een goede werking van de darmen, zodat de stoelgang bevorderd kan worden. De vezel Ispaghula husk is het actieve bestanddeel van Metamucil. De in water oplosbare vezels oefent zijn werking uit door vocht op te nemen in de darmen. Metamucil stimuleert de werking van de darmen waardoor de stoelgang bevordert wordt.

 

Metamucil

Metamucil bestaat uit 100% natuurlijke vezels, die zich na inname vermengen met de darminhoud en door de opname van water zorgen ze voor een zachte, niet irriterende vulling van de darm. Metamucil helpt bij chronische of steeds terug kerende obstipatie. Metamucil is verkrijgbaar in twee verschillende smaken.

 

Metamucil Lemon

Metamucil Lemon heeft een heerlijke limoen smaak en is vrij van suiker. Het zakje is makkelijk oplosbaar is een glas water, hierdoor kan je het gemakkelijk op drinken. Neem na de inname hiervan nog wel een glas water. (voor gebruik de bijsluiter lezen)

 

Metamucil Orange

Een heerlijke sinaasappel smaak dat heeft de Metamucil orange suikervrij. Doordat er een aangename smaak zit is het mengsel van water en het zakje gemakkelijk op te drinken. Vergeet niet na gebruik nog een glas wat in te nemen voor een beter werking. (Voor gebruik de bijsluiter lezen)

 

Metamucil bestellen op Drogist.nl

Heb jij last van verstopping of langdurige obstipatie en wil je dit verminderen? Bestel dan jouw Metamucil op Drogist.nl. Je hebt keuze uit de smaak lemon of orange en beiden zijn ze suikervrij. Bestel gemakkelijk en snel jouw Metamucil product, voor 17:00 besteld de volgende werkdag in huis!

 

Lees meer
Sorteer op

Metamucil online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Metamucil, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Metamucil bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Metamucil te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Metamucil producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Metamucil.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.