Voordelig Loxazol kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten

Loxazol is de crème te gebruiken bij het behandelen van schurft en schaamluis. Loxazol 50 mg/g Crème bevat de werkzame stof Permetrine, dit belangrijke bestanddeel doodt de kleine parasieten zoals de schurftmijt. Schurft en schaamluis behoren samen tot de vervelende huidaandoeningen waar je zo snel mogelijk van af wilt zijn. Beide varianten brengen veel jeuk en ongemak met zich mee en, zeker niet onbelangrijk, ze zijn erg besmettelijk. Het gebruik van Loxazolcreme kan klachten helpen te verminderen. De crème is geschikt voor zowel jong als oud, ook kleine kinderen vanaf 2 jaar kunnen worden behandeld met de permetrine creme. 

 

Schurft symptomen

Wat is schurft precies? Het is een vervelende huidaandoening, welke ook wel bekend staat als Scabiës. Schurft bij mensen ontstaat door de schurftmijt. Deze parasiet (ter grootte van 0,3-0,4 millimeter) graaft gangetjes in de bovenste laag van de huid. Hierin worden de eitjes gelegd, wat per definitie het begin is van de verspreiding. De parasieten hebben als voorkeur de huid tussen vingers en tenen, rondom de polsen, de oksels, uitwendige geslachtsdelen, de dijen en billen. 

 

Je kan schurft bij mensen herkennen aan vervelende jeuk, waarbij de drang naar krabben groot is. De aangedane huid raakt vaak beschadigd door het veelvoudig krabben.  Je ziet deze tijdelijke huidaandoening bij zowel jongeren als ouderen. Wanneer er eenmaal een besmetting heeft plaatsgevonden is het belangrijk alle mensen in de directe omgeving, zoals in een gezin, te behandelen om verdere of een nieuwe besmetting te voorkomen. Loxazol kan hier goed bij helpen. 

 

Schaamluis symptomen

Schaamluis wordt veroorzaakt door een gelijknamige parasiet en leeft vlakbij de huid. De parasiet voedt zichzelf met bloed van de mens. Bij het bijten laat de luis speeksel achter, wat het bloed minder snel laat stollen. Het lichaam reageert op het speeksel, wat zich uit in jeuk. De luizen leggen ook eitjes. Deze hechten zich aan het haar, vooral in okselhaar, baardhaar, haar op de benen, wimpers, wenkbrauwen, borsthaar en schaamhaar. De schaamluizen hechten zich niet graag aan hoofdharen, wat direct ook het grote verschil maakt met de alom bekende hoofdluis. Net als scabies levert schaamluis ook de nodige jeuk en ongemakken op. De jeuk hoeft niet altijd direct op te treden, wanneer je vaker besmet bent geraakt kan er ook een blauwachtige huiduitslag ontstaan. Een snelle, effectieve behandeling is dan ook zeker op zijn plaats. Loxazol biedt deze snelle en effectieve behandeling. 

Schaamluis komt vaker voor bij volwassenen. Mede omdat het vaak overgedragen wordt via seksueel contact, maar ook via handdoeken of beddengoed. 

Loxazol creme bestellen

Een degelijke behandeling zet je in werking met Loxazol Permetrine Creme. Een effectief geneesmiddel bij bepaalde huidaandoeningen zoals schurft of schaamluis. Loxazol kopen kan op Drogist.nl, jouw online drogist. Voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis*. Gratis verzending vanaf 20 euro en altijd discreet verpakt. 

 

*mits voorradig

​​MD180924

Lees meer
Sorteer op

Loxazol online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Loxazol, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Loxazol bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Loxazol te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Loxazol producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Loxazol.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.