Voordelig producten van Isla Moos kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten
Isla Moos

Wil je jouw kriebelhoest verhelpen, Heb je last van kortdurende heesheid of een kriebel in de keel? Zorg er dan voor dat je slijmvliezen in mond en keel goed worden verzorgd en beschermd. Ze kunne namelijk uitgedroogd raken door de droge lucht die door de verwarming of airco in een vliegtuig of auto ontstaat. Een juist product hiervoor zijn die Isla Keelpastilles! Isla keelpastilles helpen onder andere bij kortdurende heesheid, kriebelhoest, zwaar belaste stembanden, droge mond (bijv. door een verstopte neus) en deze pastilles zijn geschikt om je stembanden tegen uitdroging te beschermen. 

 

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen smaak, maar we kunnen allemaal we lwat zorgzaamheid gebruiken bij kwaaltjes waar ook iedereen last van kan krijgen, zoals: kriebelhoest, kortdurende heesheid en een droge mond. Isla staat altijd voor je klaar! Isla verlicht, verzorgt en beschermt. Isla is dan ook bijzonder nuttig voor mensen met veel keelklachten, vooral wanneer ze vanwege ouderdom last hebben van een droge mond en daardoor veroorzaakte slikproblemen hebben. Maar ook wanneer ze medicijnen gebruiken waardoor de slijmvliezen in de keel kunnen uitdrogen. Ook wanneer je rookt en last hebt van een dorge mond en keel is Isla een uitkomst, maar natuurlijk ook wanneer je veel spreekt of zingt! Daarnaast kan Isla een uitkomst zijn wanneer je op reis gaat met de auto of het vliegtuid, vaak krijg je namelijk in gekoelde of juist verwarmde ruimtes meer last van keelklachten.

 

De werkzame plantaardige stof van Isla is bij alle producten: IJslands mos. Isla voorkomt en verzorgt geïrriteerde slijmvliezen, geeft verlichting bij kriebelhoest en kortdurende heesheid en kalmeert zwaar belaste stembanden. Er zijn verschillende producten van Isla:

 

Om te beginnen zijn er de Isla Moos Keelpastilles. Dit is dé klassieker binnen het assortiment van Isla. De keelpastilles hebben een aangename, milde smaak. De tabletten zijn te gebruiken voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Daarnast zijn deze keelpastilles geschikt voor veganisten en geschikt voor gebruik in combinatie met homeopathische preparaten. 

 

De Isla Cassis Keelpastilles hebben een fruitige rodebessensmaak met vitamine C. De werkzame plantaardige stof is ook weer IJslands mos, zoals in alle Isla Keelpastilles het geval is. De tabletten bevatten geen suiker en zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen van 4 jaar en ouder. De tabletten zijn geschikt voor veganisten en voor gebruik in combinatie met homeopathische preparaten. 

 

Ga je voor pure verfrissing? Dan kies je voor de Isla Mint Keelpastilles! Deze pastilles hebben een frisse muntsmaak, voor een ware verfrissing. De tabletten bevatten geen suiker en zijn geschikt voor volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder. Geschikt voor veganisten. Lees voor gebruik altijd de Isla Bijsluiter. 

 

Dus wil jij snel van keelpijn afkomen? Dan ga je voor Isla! Isla bestellen doe je voordelig online bij Drogist.nl! Bestel je vandaag voor 17.00 uur? Dan heb je je bestelling morgen in huis. 

 

Lees meer
Sorteer op

Isla Moos online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Isla Moos, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Isla Moos bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Isla Moos te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Isla Moos producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Isla Moos.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.