Voordelig producten van Isla Moos kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Isla Moos

Wil je jouw kriebelhoest verhelpen, Heb je last van kortdurende heesheid of een kriebel in de keel? Zorg er dan voor dat je slijmvliezen in mond en keel goed worden verzorgd en beschermd. Een juist product hiervoor zijn de Isla Moos Keelpastilles! De keelpastilles helpen onder andere bij kortdurende heesheid, kriebelhoest, zwaar belaste stembanden, en een droge mond (bijv. door een verstopte neus). Tevens zijn deze pastilles zijn geschikt om je stembanden tegen uitdroging te beschermen. De pastilles van Isla zijn natuurlijk te koop op Drogist.nl

 

Keelpijn

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen smaak, maar we kunnen allemaal wel wat zorgzaamheid gebruiken bij kwaaltjes waar ook iedereen last van kan krijgen, zoals: kriebelhoest, kortdurende heesheid, zere keel en een droge mond. Isla verlicht, verzorgt en beschermt. De pastilles zijn dan ook bijzonder nuttig voor mensen met veel keelklachten, vooral wanneer ze vanwege ouderdom last hebben van een droge mond en daardoor veroorzaakte slikproblemen hebben. Maar ook wanneer ze medicijnen gebruiken waardoor de slijmvliezen in de keel kunnen uitdrogen. Rook je en heb je vaak last van een droge mond of keel? Dan kunnen de pastilles van Isla een uitkomst zijn.

 

Isla Moos keelpastilles

De werkzame plantaardige stof van Isla is in alle pastilles hetzelfde namelijk: IJslands mos. De pastilles voorkomen en verzorgen geïrriteerde slijmvliezen, geeft verlichting bij kriebelhoest en kortdurende heesheid en kalmeert zwaar belaste stembanden. De keelpastilles hebben een aangename, milde smaak. De tabletten zijn te gebruiken voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast zijn deze keelpastilles geschikt voor veganisten, en geschikt voor gebruik in combinatie met homeopathische preparaten.

 

Isla Moos Cassis

De Isla Cassis Keelpastilles hebben een fruitige rodebessensmaak met vitamine C. De werkzame plantaardige stof is ook weer IJslands mos, zoals in alle Keelpastilles het geval is. De tabletten bevatten geen suiker en zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen van 4 jaar en ouder. De tabletten zijn geschikt voor veganisten en voor gebruik in combinatie met homeopathische preparaten.

 

Isla Moos Mint Keelpastilles

Ga je voor pure verfrissing? Dan kies je voor de Isla Mint Keelpastilles! Deze pastilles hebben een frisse muntsmaak, voor een ware verfrissing. De tabletten bevatten geen suiker en zijn geschikt voor volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder. Geschikt voor veganisten. Lees voor gebruik altijd de Isla Bijsluiter.

 

De keelpastilles van Isla online bestellen

Dus wil jij snel van keelpijn afkomen? Dan ga je voor Isla! Isla Moos bestellen doe je voordelig online bij Drogist.nl! Bestel je vandaag voor 20.00 uur? Dan heb je je bestelling morgen in huis. Drogist.nl jouw online drogisterij!

Lees meer
Sorteer op

Isla Moos online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Isla Moos, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Isla Moos bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Isla Moos te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Isla Moos producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Isla Moos.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.