Voordelig producten van Frontline kopen bij jouw online drogist

Frontline

Heb je een hond of kat? Het verzorgen van je huisdier is dan één van de vele taken die je als baasje hebt. Helaas kan het zijn dat je trouwe maatje last heeft van vlooien, teken of zelfs luizen. Met Frontline voorkom je een uitbraak, maar kan je ook binnen no-time je hond of kat behandelen wanneer je vlooien of teken opmerkt. Het uitgebreide assortiment bestel je gemakkelijk online op Drogist.nl.

 

Frontline Combo

Voor het bestrijden van vlooien en teken gebruik je Frontline Combo. De productlijn rekent direct af met vlooien, maar ook met de vlooieneitjes, -larven en poppen. Hét middel voor je hond of kat. De productlijn bestaat uit diverse middelen zoals verschillende vlooiendruppels, maar ook vlooienspray voor zowel hond als kat. Voor iedere gewichtsklasse is een passend product, zodat je altijd de juiste dosering toepast. Frontline Combo Kat en Frontline Combo Hond zijn de geschikte keuze, omdat:

 

  • Frontline Combo snel en gemakkelijk aan te brengen is
  • Het vlooien, teken en bijtende luizen op je huisdier doodt
  • Het vlooieneitjes en -larven in de omgeving doodt
  • Het doodt teken zodat deze geen bedreiging meer vormen voor dier én mens
  • Biedt een langdurige bescherming tot enkele weken lang

 

Frontline Combo Hond is speciaal ontwikkeld voor honden. Het anti-vlooien en -tekenmiddel wordt geleverd in pipetvorm. Iedere dosering is afzonderlijk verpakt. Eén pipet voldoet tot 8 weken lang een optimale bescherming tegen vlooien en 4 weken tegen teken. Frontline Combo Hond is geschikt voor puppy’s vanaf 8 weken en zwaarder dan 2 kilo. Voor iedere gewichtsklasse is een passend product. Voor honden van 2 – 10 kilo kies je voor Frontline Combo Hond 2-10kg terwijl je voor grotere honden zwaarder dan 40 kilo kunt kiezen voor Frontline Combo Hond >40kg.

 

Frontline Combo Kat is een middel om je kat te beschermen tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Net als bij de variant voor honden bevat Frontline Combo een combinatie van fipronil en (S)-methopreen wat naast de vlooien ook vlooieneitjes en -larven direct aanpakt. Na het aanbrengen is het middel binnen 24 uur effectief en binnen 48 uur zijn ook de tekenen en bijtende luizen gedood. Met de Frontline Combo Kat vlooiendruppels bescherm je je kat langdurig, tot 4 weken lang, tegen een nieuwe vlooien uitbraak en tot 2 weken tegen teken. Kies voor de Frontline Combo Kat 3 Pipetten of Frontline Combo Kat 6 Pipetten.

 

Frontline Spot On

Met de Frontline Spot On vlooiendruppels biedt je uitstekende bescherming tegen volwassen vlooien, teken en bijtende luizen. De producten zijn er zowel voor hond als kat. Frontline Spot-On breng je met een pipet aan op de huid van het huisdier. Het liefst tussen de schouderbladen/nek, waar de hond of kat zichzelf niet kan likken. Binnen 24 uur na het aanbrengen worden de vlooien gedood, voor teken geldt een verwerkingstijd van 48 uur. Vanzelfsprekend zijn er voor Frontline Spot On Hond diverse doseringen, aangepast op het gewicht.

 

Frontline Spray

Naast de vlooiendruppels is er ook een vlooienspray. De Frontline Spray is geschikt voor zowel hond als kat en biedt een uiterst snelle werking. De spray is gemakkelijk aan te brengen en doodt naast hondenvlooien ook teken. Je huisdier is tot wel 4 weken beschermd tegen teken en van 5 weken tot 3 maanden tegen vlooien. Voor een kat gelden iets andere termijnen, hierbij werkt de spray slechts 6 weken.

 

Frontline bestellen op Drogist.nl

Wil je je trouwe viervoeter zo goed als mogelijk beschermen tegen vlooien, teken en luizen? Kies voor de behandelmethode van Frontline. Binnen ons online assortiment heb je een ruime keuze, geschikt voor allerlei honden en natuurlijk ook katten. Kies het Frontline product wat aansluit bij jouw huisdier en bescherm en behandel hem/haar met alle zorg en kunde. Frontline bestellen op Drogist.nl is gemakkelijk en snel, vóór 17:00 uur besteld is morgen in huis!

Lees meer
Sorteer op

Frontline online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Frontline, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Frontline bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Frontline te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Frontline producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Frontline.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.