Voordelig producten van Colon Clean kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten
Colon Clean

Heb jij last van een moeilijke stoelgang, ook wel obstipatie genoemd? Er zijn verschillende factoren die dit kunnen veroorzaken, maar de voornaamste oorzaak is het tekort aan vezels. Colon Clean helpt je om op een natuurlijke manier een regelmatigere stoelgang te krijgen!


Een regelmatige stoelgang is voor iedereen anders, het hangt namelijk niet alleen af van hoe vaak je naar de wc gaat. Maar heeft het meer te maken met de mate van het gemak waarmee je naar de wc gaat. Wanneer je last hebt van harde ontlasting kan je vaak weinig naar de toilet moeten, en als je moet duurt het lang voordat je van je ontlasting af bent. Om je hierbij te helpen is Colon Clean ontwikkeld!

 

Waarom Colon Clean gebruiken?

Door de toevoeging van hoogwaardige psylliumvezels aan Colon Clean, wordt op een natuurlijke manier je darmwerking verbetert en wordt een verstopping opgelost. Vaak wordt een verstopping veroorzaakt doordat je te weinig darmvulling hebt, een goede darmvulling zorgt er namelijk voor dat het voedsel in je darmen voortgestuwd wordt. Ook heeft Colon Clean een bevorderlijke werking op het aantrekken van vocht. Dit is vooral van toepassing wanneer je last hebt van harde ontlasting, door dat de psylliumvezels vocht aantrekken heeft dit een positieve invloed op het zachter maken van je ontlasting. Het gebruik van Colon Clean biedt ondersteuning aan het verbeteren van je darmpassage.

Wanneer kan je Colon Clean gebruiken?

 • Wanneer je een moeilijke stoelgang of harde stoelgang hebt
 • Tijdens je zwangerschap
 • Wanneer je een dieet volgt
 • Wanneer je ouder wordt
 • Wanneer je niet voldoende vezels binnenkrijgt

Wat zijn Psylliumvezels?

Psylliumvezels zijn natuurlijke vezels, die afkomstig zijn uit de zaden van de Plantago. Dit is een weegbreesoort die je voornamelijk verbouwd wordt in het Midden-Oosten. Het bijzondere aan dit vezel is dat deze 25 keer hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen! Na inname komen de psylliumvezels in je maag terecht, hier nemen ze vervolgens vocht op waardoor ze gaan opzwellen. Vervolgens gaan de vezels door naar je darmen, ook nemen ze vervolgens hier vocht op. De Psylliumvezels helpen om je ontlasting zacht te maken, zo zorgen ze voor een goede darmpassage en helpen ze bij het stimuleren van de darmwand waardoor de darm beweging bevorderd wordt.

Psylliumvezels zijn goed voor:

 • Om je ontlasting zachter te maken
 • Voor het bevorderen van de reiniging van je lichaam
 • Voor een langzame opname van suikers uit koolhydraten
 • Om je ontlasting meer volume te geven
 • Voor het sneller geven van een vol gevoel

Hoe gebruik je Colon Clean?

Colon Clean bevat een maar liefst een percentage voedingsvezels van 82.7 gram per 100 gram!

Je kan Colon Clean gemakkelijk toevoegen aan een glas water of vruchtensap, drink na het innemen wel direct een extra glas water of sap. Colon Clean kun je ook toevoegen aan je yoghurt of door andere voedingsmiddelen te mengen. Wel is het aan te bevelen om 1,5 liter tot 2 liter water per dag te drinken!

 

Aanbevolen dagdosering van Colon Clean:

 • Volwassenen: 1-3 maal per dag 1 afgestreken eetlepel
 • Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1-2 maal per dag een halve afgestreken eetlepel
 • Kinderen onder de 6 jaar: raadpleeg voor gebruik eerst een arts

Colon Clean koop je voordelig online op Drogist.nl

Heb jij last van bovenstaande problemen? Bestel dan vandaag nog Colon Clean online op Drogist.nl. Colon Clean helpt je bij het verhelpen van obstipatie problemen, en zorgt op een natuurlijke manier voor een regelmatige stoelgang. Vandaag besteld morgen in huis. Drogist.nl jouw online drogist.
RR181025

Lees meer
Sorteer op

Colon Clean online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Colon Clean, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Colon Clean bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Colon Clean te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Colon Clean producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Colon Clean.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.