Voordelig Biover producten bestellen op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Biover

Bij Biover maken ze dankbaar gebruik van de kracht van de natuur. Al sinds 1985 is het Belgische merk actief met het ontwikkelen van natuurlijke gezondheidsproducten. De voedingssupplementen komen tot stand door de principes uit de natuur te gebruiken. Hoog gedoseerde producten van uitstekende kwaliteit ter ondersteuning van de gezondheid, van kruidenformules tot plantenextracten. Biover heeft hetgeen waar jij naar op zoek bent!  

Biover Aromatherapie 

Het merk heeft een reeks aromatische oliën die behoren tot de Aromatherapie. Deze geneeswijze is gebaseerd op het gebruik van al dan niet vermeende geneeskrachtige etherische oliën. Etherische olie is een mengsel van aromatische moleculen wat uit planten wordt gewonnen. Een natuurlijk product, wat ondanks de naam geen vet bevat. Etherische of aromatische oliën zijn vloeibaar en verdampen snel bij verhitting. Biover Etherische Olie wordt gezien als alternatief geneesmiddel, zoals bijvoorbeeld de Biover Eucalyptus Olie ter verzachting van de luchtwegen.

Biover Voedingssupplementen

Vitaminen en mineralen worden niet door het lichaam gevormd en zijn daarom essentiële voedingsstoffen. Vitaminen en mineralen worden via de voeding opgenomen, maar door drukte, slechte voeding of andere redenen kan de opname onvoldoende zijn. Een vitaminetekort kan vervelende gevolgen hebben voor de gezondheid. Het is daarom belangrijk om voedingsstoffen in optimale hoeveelheden tot je te nemen. De formules van Biover zijn gebaseerd op de kracht van de natuur. Met de voedingssupplementen van Biover heb je de beste kwaliteit in handen.

Biover Plantendruppels

Naast een breed assortiment voedingssupplementen en etherische oliën ontwikkeld Biover ook Plantendruppels ter ondersteuning van de gezondheid. Het zijn vloeibare extracten, afkomstig van planten of delen van planten. De plantendruppels kunnen in de vorm van een tinctuur of als fytoplex worden aangeboden. Een bekend product is Biover Digestplan, ter ondersteuning van een vlotte spijsvertering en een gezonde leverfunctie. 

Biover supplementen kopen

Op Drogist.nl staat een uitgebreid assortiment met de natuurlijke producten van Biover. Bestel jouw vitaminen, mineralen of plantentinctuur gemakkelijk en snel, altijd tegen de scherpste prijs. Vóór 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Mis geen enkele Biover aanbieding bij jouw online drogist!
MD180927

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Biover online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Biover, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Biover bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Biover te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Biover producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Biover.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.