Omega 3

Omega 3-vetzuren zitten met name in visolie. Op deze pagina tref je voedingssupplementen met omega-3 vetzuren aan. 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Verschillende soorten omega-3 supplementen

Bij Drogist.nl begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om omega 3 supplementen. Daarom hebben we een divers assortiment aan productsoorten om aan al deze behoeften te voldoen.

 

Omega-3 visolie - De kracht van natuurlijke visolie

Onze omega-3 visolie supplementen zijn een populaire keuze vanwege hun hoogwaardige samenstelling. Ze zijn rijk aan EPA en DHA, de belangrijkste omega 3 vetzuren. Merken zoals Lucovitaal, Davitamon en Now bieden een breed scala aan visolie producten, variërend van capsules tot vloeibare formules. 

 

Zwanger Omega-3 visolie 

Onze zwanger omega-3 visoliesupplementen zijn speciaal samengesteld om aan de behoeften van moeders te voldoen. Kies voor merken zoals Davitamon en Lucovitaal.

 

L-Theanine Omega-3

Van Lucovitaal zijn ook supplementen met Omega-3 in combinatie met L-Theanine verkrijgbaar. 

 

Kinder Omega-3

Onze kinder omega-3 supplementen zijn speciaal geformuleerd om aan de behoeften van opgroeiende kinderen te voldoen. Ze bevatten de juiste hoeveelheid omega-3 vetzuren om hun hersenen, ogen en immuunsysteem te ondersteunen. Kies voor topmerken zoals Davitamon en Lucovitaal en geef je kinderen een gezonde start.

 

50 Plus Omega 3-visolie 

Naarmate we ouder worden, hebben we soms extra ondersteuning nodig om onze gezondheid op peil te houden. Onze 50 plus omega-3 visolie supplementen zijn speciaal ontwikkeld voor de rijpere jaren. Ontdek de producten van merken zoals Davitamon, Optimax en New Care!

 

Omega-3 koudwater visolie

Als je op zoek bent naar de puurste vorm van omega-3 vetzuren, dan zijn onze omega 3 koudwater visolie supplementen een optie. Deze visolie wordt gewonnen uit vette vissoorten die in koude wateren leven, zoals de haring en ansjovis. Het resultaat is een hoogwaardig product met een optimale concentratie aan omega-3 vetzuren. Probeer merken zoals Lucovitaal en Now voor de beste kwaliteit.

 

Omega-3 Vegan: Omega-3 op basis van plantaardige bronnen

Voor degenen die een veganistische levensstijl volgen, hebben we ook omega-3 supplementen op basis van plantaardige bronnen. Deze vegan producten zijn gemaakt van algenolie, wat een uitstekende bron is van EPA en DHA. Zo kun je toch voldoen aan je omega-3 behoeften zonder dierlijke producten te gebruiken. Kies voor vegan opties van merken zoals Lucovitaal en Now.

 

Omega-3 Kopen 

Koop nu onze hoogwaardige omega-3 supplementen! Of je nu op zoek bent naar visolie, vegan opties of specifieke producten voor zwangerschap, kinderen of de rijpere jaren, bij Drogist.nl vind je alles wat je nodig hebt. Koop vandaag nog heel voordelig omega-3 supplementen van merken als Lucovitaal, Davitamon, Optimax, Now en New Care. 

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.