Groenlipmossel

De groenlipmossel is een mosselsoort uit de wateren van Nieuw Zeeland. De mossel dankt zijn naam aan de groene rand aan de buitenkant van de schelp. Het weekdier bevat van nature een hoge concentratie essentiële vetzuren en glycosamineglycanen (GAG’s). GAG’s zijn lange suikerketens die overal in het lichaam voorkomen, waaronder in kraakbeen, gewrichtsvloeistof en de huid. Groenlipmossel is verkrijgbaar als voedingssupplement. Hieronder vind je voedingssupplementen met groenlipmossel die je voordelig online kunt bestellen. 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Ons assortiment voedingssupplementen met groenlipmossel

Of je nu de voorkeur geeft aan traditionele capsules, extract of softgel capsules, wij hebben wat je zoekt. Met een assortiment dat alles omvat van standaard capsules tot hoogwaardige extracten, kun je er zeker van zijn dat je bij ons de groenlipmosselcapsules vindt waarnaar je op zoek bent. Let op: De producten op deze pagina zijn voedingssupplementen. Een gezonde levensstijl en gevarieerde, evenwichtige voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is niet bedoeld als vervanging hiervan.

 

Onze merken

Bij Drogist.nl bieden we een selectie van de beste merken, waaronder Lucovitaal, Golden Naturals, Unipharma en Best Choice. Deze merken zijn bekend voor hun hoge kwaliteit en streven ernaar de beste natuurlijke supplementen te bieden om je gezondheid te ondersteunen.

 

Lucovitaal Groenlipmossel Complex 90 capsules

Een van onze populairste producten is de Lucovitaal Groenlipmossel Complex 90 capsules. Dit voedingssupplement bevat groenlipmosselextract, boswellia serrata-extract, rhizoma curcumine-extract, vitamine C, calcium, collageen en vitamine D3.

 

Unipahrma Groenlipmossel Complex-capsules

Unipharma Groenlipmossel Complex-capsules zijn een andere topkeuze voor velen. Deze supplementen bevatten een complex van groenlipmossel, boswellia serrata-extract, rhizoma curcumine-extract, vitamine C, calcium, collageen en vitamine D3.

 

Groenlipmosselcapsules kopen

Of je nu kiest voor Lucovitaal, Unipharma of een van onze andere topmerken, bij Drogist.nl vind je eenvoudig en snel de groenlipmosselcapsules die je nodig hebt. Doe je bestelling online en profiteer van een lage prijs en een snelle levering!

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.