Kalknagels en schimmelnagels

Wat te doen bij kalknagels? Met een kalknagelpen behandel je jouw kalknagel of schimmelnagel heel effectief. Breng met de pen dagelijks een laagje vloeistof aan op de aangedane nagel. Laat hierna de nagel even drogen. Net voor het slapen gaan is een goed moment om de kalknagelpen te gebruiken, zodat de nagel vervolgens tot rust kan komen. Een andere optie is het gebruik van een kalknagelpleister. Door het gebruik hiervan, verzwakt het zieke deel van de kalknagel. Meestal zie je binnen twee weken al verandering. Bekijk hieronder ons complete aanbod producten om kalknagels en schimmelnagels te behandelen.

Lees meer
Sorteer op

Wat is een kalknagel?

Een kalknagel is een verdikte nagel die snel afbreekt. Soms laat de nagel uiteindelijk helemaal los. De verdikking van de nagel komt door ophoping van dood weefsel. Heel veel mensen hebben weleens last van een kalknagel. De oorzaken hiervan zijn heel divers. Misschien draag je structureel te kleine schoenen of heeft je nagel een flinke klap gekregen? Ook infecties, zoals een ingegroeide teennagel, of simpelweg ouderdom, kunnen de boosdoener zijn. Hoe dan ook, als je een kalknagel hebt, wil je hier natuurlijk snel vanaf!

 

Wat is een schimmelnagel?

Een schimmelnagel ziet er vrijwel hetzelfde uit als een kalknagel. Vaak wordt een schimmelnagel in de volksmond ook ‘kalknagel’ genoemd. Toch is er een verschil. Een schimmelnagel ontstaat door een schimmel. De nagels kunnen een witgele of zelfs groenige kleur krijgen. De infectie ontstaat nadat de nagels te lang nat zijn geweest, door bijvoorbeeld zweetvoeten. Je kunt de schimmelnagel ook krijgen door een lichte verwonding aan je voet. Net als een kalknagel kan een schimmelnagel geen kwaad. De nagel ziet er echter niet mooi uit. Sommige producten zijn zowel effectief tegen kalknagels als tegen schimmelnagels. Andere middelen zijn vooral behulpzaam tegen schimmelnagels, zoals Aromed Ferula kalknagel olie.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.