Doorkomende Tanden

Verfijn resultaten

Het doorkomen van tandjes kan heel pijnlijk zijn voor baby's. Sommige medicijnen kunnen verlichting geven. Bekijk hieronder onze medicatie voor doorkomende tanden. 

Lees meer
Sorteer op

Medicatie tegen doorkomende tanden

Elke baby is uniek en daarom bieden we een verscheidenheid aan middelen voor doorkomende tanden. Een van de meest populaire keuzes onder ouders zijn de pijnstillende druppels. Deze druppels zijn eenvoudig te gebruiken, snel werkend en kunnen gemakkelijk worden toegediend, zelfs bij de meest onrustige kleintjes.

 

Dentinox Druppels

Dentinox druppels zijn speciaal geformuleerd om de pijn van doorkomende tandjes te verlichten. Dit geneesmiddel vermindert pijn op gevoelige plekken van het tandvlees. Je kunt de druppels  een paar keer per dag met een wat-tip aanbrengen op pijnlijke plekjes in het mondje van je kindje. Het middel is meestal suikervrij en heeft een aangename smaak, wat het toedienen gemakkelijker maakt.

 

Middel voor doorkomende tanden kopen

Onze middelen voor doorkomende tanden zijn online te bestellen bij Drogist.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde medicatie zo snel mogelijk in huis hebt. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

 

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.