L-Carnitine

Bij Drogist.nl bieden we de 'fatburner' L-Carnitine aan in de gemakkelijk in te nemen vorm van capsules en tabletten. Capsules en tabletten zijn een populaire keuze vanwege hun gebruiksgemak en precieze dosering. Of je nu onderweg bent of thuis, onze L-Carnitine capsules zorgen ervoor dat je altijd en overal je dagelijkse dosis van dit essentiële supplement kunt innemen. Onze L-Carnitine supplementen worden geleverd door merken als Proviform, DNH Research en Bonusan. Bekijk op deze pagina ons assortiment!

 

Lees meer
Sorteer op

Wat is L-Carnitine?

L-Carnitine is een semi-essentieel aminozuur. ‘Semi-essentieel’ wijst erop dat L-Carnitine deels door je lichaam wordt aangemaakt en deels door je lichaam uit voedsel wordt gehaald. L-Carnitine komt vooral voor in vlees, met name in rood vlees. In mindere mate zit L-Carnitine ook in plantaardige producten.

 

Waarom L-Carnitine?

L-Carnitine wordt vaak gebruikt door sporters die veel energie verbruiken. Ook vegetariërs of veganisten gebruiken soms L-Carnitine. Zoals hierboven beschreven, zit L-Carnitine vooral in vlees. Eet je geen vlees? Dan heb je een grotere kans op een tekort aan L-Carnitine. Een eventueel tekort kun je aanvullen met een voedingssupplement met L-Carnitine.

 

L-Carnitine kopen bij Drogist.nl

L-Carnitine is voordelig online te bestellen bij Drogist.nl. Let op: L-Carnitine is een voedingssupplement. Een gezonde levensstijl en evenwichtige, gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is niet bedoeld als vervanging hiervan.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.