Terug

Healthypharm Cetirizine Hooikoorts Tabletten 10mg 30st

Cetirizine is een anti-allergiemedicijn

Healthypharm | Inhoud: 30st
Healthypharm Cetirizine Hooikoorts Tabletten 10mg 30st
5,99
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Healthypharm Cetirizine Hooikoorts Tabletten 10mg 30st

Cetirizine is een anti-allergiemedicijn. Je kunt deze pillen tegen hooikooirts kopen om te gebruiken bij verschillende vormen van allergie, zoals hooikoorts, langdurig ontstoken neusslijmvlies, huisstofmijt, ontstoken ogen door allergie, netelroos en jeuk. Kijk voor de juiste dosering altijd op het etiket van de apotheek of in de bijsluiter.

  
Dosering

Tabletten: Neem de blauwe pilletjes in met een half glas water. Drank: schud de fles voor gebruik. Meet de juiste hoeveelheid af met het maatbekertje of de maatlepel. Drink die hoeveelheid op. Spoel het maatbekertje na met wat water en drink dat ook op. 

Heb je altijd last van allergie, neem het dan elke dag in. Heb je af en toe last, neem het dan alleen in als je een allergische reactie hebt, of een uur voor je een allergische reactie verwacht te krijgen. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan iemand met een huisdier waar je allergisch voor bent. Als je last heb van bijwerkingen, zoals sufheid en slaperigheid, dan kun je de tablet het beste 's avonds innemen. Je kunt ook een halve tablet 's ochtends en een halve tablet 's avonds innemen. De kans op bijwerkingen is dan kleiner.

Voor hooikoorts is enkele weken gebruik meestal voldoende. Bij een allergie het hele jaar door kun je het gebruiken zolang je klachten hebt. Mocht je na drie dagen gebruik geen verbetering merken, dan heb je waarschijnlijk geen baat bij dit medicijn. Overleg dan met je arts.

  

Samenstelling
Werkzame stoffen:  Een filmomhulde tablet bevat 10 mg cetirizine dihydrochloride. Hulpstoffen:  microkristallijne cellulose, LACTOSE monohydraat, macrogol 400, magnesiumstearaat, hypromellose (E464), colloïdaal watervrij silica, titaniumdioxide (E171).

 

Waarschuwingen

Geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter. Behalve het gewenste effect kan dit middel bijwerkingen geven. De belangrijkste bijwerkingen zijn sufheid, slaperigheid, vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid, droge mond, keel of neus. Raadpleeg je arts als je te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen, of als je andere bijwerkingen ervaart waar je je zorgen over maakt. Moet je een allergietest ondergaan? De uitslag van de test is onbetrouwbaar als je ook dit anti-allergiemiddel gebruikt. Stop daarom met dit middel minstens drie dagen voor je een allergietest hebt. Overleg hierover met je arts.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Healthypharm bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Healthypharm Cetirizine Hooikoorts Tabletten 10mg 30st uit de categorie tabletten voor 21:30 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8714632033733

Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.