Terug

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% ( Roemeense Verpakking ) 100gr

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32%, gelDiclofenac diëthylammonium

 

Let op: dit artikel is voorzien van een THT datum tot 10-24. 

Voltaren | Inhoud: 100gr
Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% ( Roemeense Verpakking ) 100gr
16,85
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Vanaf € 20 gratis bezorgd, anders € 3,95
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
1 fysieke winkel in Nederland
Discreet verpakt!

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% ( Roemeense Verpakking ) 100gr

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32%, gel
Diclofenac diëthylammonium

Geneesmiddel RVG 128190//117734 UAD

Claims
Voltaren Emulgel Extra Sterk is speciaal voor het inwrijven in de huid.
De werkzame stof, diclofenac, behoort tot de groep medicijnen die nietsteroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs) worden genoemd.
De werkzame stof richt zich op diep ontstoken weefsels.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt?
Voltaren Emulgel Extra Sterk wordt gebruikt bij volwassenen voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. 
Het effect van Voltaren Emulgel Extra Sterk bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling.

Niet gebruiken bij
• U heeft ooit een allergische reactie gehad op diclofenac, of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen, zoals ibuprofen of acetylsalicylzuur (een middel dat ook gebruikt wordt om bloedklontering tegen te gaan). Als u niet zeker bent, vraag het aan uw arts of apotheker. Symptomen van een allergische reactie voor deze medicijnen kunnen zijn: aanvalsgewijs optredende benauwdheid door kramp van de spieren en zwelling van het slijmvlies van de luchtwegen vaak gepaard gaande met hoesten en het opgeven van slijm, piepen of kortademigheid (astma), huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus.
• U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.
• Tijdens het derde trimester van uw zwangerschap.

Samenstelling
Werkzame stof: De werkzame stof in dit middel is diclofenac diethylammonium.
1 gram gel bevat 23,2 mg diclofenac diethylammonium
Hulpstoffen: butylhydroxytolueen, carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol, parfum eucalyptus sting en gezuiverd water.

Dosering
Voor volwassenen:
Breng de gel om de 12 uur (bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds)
aan op de pijnlijke plek

Wijze van gebruik:
1. [Schoefdop] Om de verzegeling te verwijderen voor het eerste gebruik, dient u de dop los te schroeven en te verwijderen. Gebruik de achterkant van de dop om de verzegeling te verwijderen door de dop op de verzegeling te plaatsen en te draaien.
1. [Klepdop]: Open de klepdop. Gebruik een vinger, duim, zijkant van je hand of een kant van de tafel tegen de blauwe strook van de klep om de klepdop te openen. De verzegeling zal verbroken worden bij de eerste opening langs beide kanten van de klepdop.
Ga voor het eerste gebruik na of de verzegeling niet verbroken is.
2. Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van Voltaren Emulgel Extra Sterk op de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. 
3 Veeg uw handen af na gebruik van de Voltaren Emulgel Extra Sterk met absorberend papier, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren, en was de handen vervolgens.
Het absorberend papier dient na gebruik in de vuilnisbak weggegooid te worden
4 [Klepdop]: Duw op de klep om de klepdop te sluiten. Verwijder indien nodig na gebruik de resterende gel op de klepdop met een katoenenhanddoek of papieren doek totdat deze er schoon uitziet en deze droog is. Om de klepdop te sluiten, duw je de klep dicht met je vingers, kant van je hand of tegen een tafel of aanrecht totdat je een “klik” hoort. Hou de tube rechtop tijdens het openen en sluiten van de klepdop om te voorkomen dat de tube lekt.

Wacht met een bad te nemen of te douchen totdat de Voltaren Emulgel Extra Sterk opgedroogd is. Voltaren Emulgel Extra Sterk is enkel bedoeld voor uitwendig gebruik

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Vergunninghouder voor het in de handel brengen
Medcor Pharmaceuticals B.V.
Artemisweg 232
8239 DE Lelystad


Bij Drogist.nl kun je alles van Voltaren bestellen. Bestel online Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% ( Roemeense Verpakking ) 100gr uit de categorie uitwendig gebruik voor 23:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 5054563919922

Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.