Terug

Phytonics Tendon complex 50ml

Voor pezen en banden.

Phytonics | Inhoud: 50ml
Phytonics Tendon complex 50ml
24,95
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Dit product wordt gratis verzonden!
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Phytonics Tendon complex 50ml

Samenstelling: Extract van Angelica archangelica, Boswellia serrata, Calamus aromaticus, Carduus marianus, Centaurium erythraea, Chelidonium majus, Cynara scolymus, Equisetum arvense, Harpagophytum procumbens, Lycopodium clavatum, Ruta graveolens, Taraxacum officinale, Uncaria tomentosa en een verdunning van Rhus toxicodendron. Montmorilloniet, Himalaya zout. Alcohol 35%.

 

Indicatie(s):

Bij trauma, beschadiging en ontsteking van banden en pezen ontstaat vaak veel zwelling. Tendon comp zorgt voor het verbeteren van de bloedvoorziening en het versneld afvoeren van afvalstoffen. Hierdoor stimuleert het een sneller herstel van pezen en banden en ligamenten.

In de Chinese geneeskunde staat het goed functioneren van pezen in nauw verband met de Lever. Het begrip pezen omvat hier meer dan in de Westerse geneeskunde het geval is, omdat de banden en tot op zekere hoogte de spieren, onder dit begrip vallen. Wanneer er onvoldoende bloed in de Lever is, zodat de pezen niet voldoende worden gevoed, kunnen er symptomen als krampen en moeilijkheden bij buigen of strekken ontstaan.

 

Eigenschappen per ingrediënt:  - Angelica archangelica (Engelwortel): werkt ontkrampend en rustgevend, bevordert de spijsvertering en verhoogt de galsecretie.

- Boswelia serrata (Wierookboom) remt de vorming van oedeem en zwellingen die optreden bij ontstekingen, verbetert de werking van het bloedvatenstelsel waardoor de bloedtoevoer naar de gewrichten beter wordt en bloedvaten die aangetast zijn door ontsteking of spasmen, herstellen.

- Calamus aromaticus (Kalmoes) versterkt het natuurlijke afweersysteem.

- Cynara scolymus (Artisjok), Carduus marianus (Mariadistel) , Centaurium erythraea (Duizendguldenkruid), Taraxacum officinale (Paardenbloem)  en Chelidonium majus (Stinkende gouwe): deze kruiden bezitten de eigenschap zowel ontgiftend als leverherstellend te zijn. Tevens wordt de afvoer van gal gestimuleerd.

- Equisetum arvensis (Heermoes): heeft een bindweefsel- en kraakbeenversterkende werking door de hoge concentratie siliciumdioxide; dit stimuleert de synthese van collageen dat aanwezig is in beenderen en bindweefsel.

- Harpagophytum procumbens (Duivelsklauw): werkt pijnstillend en vermindert ontstekingen doordat de prostaglandinesynthese wordt afgeremd.

- Lycopodium clavatum (Grote wolfsklauw) en Ceanothus americanus (Amerikaanse sering): verbeteren de spijsvertering zodat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

- Ruta graveolens (Wijnruit): zorgt voor een betere doorbloeding van het peesweefsel. Werkt pijn- en krampstillend, stofwisselingregulerend en wordt ingezet ter vermindering van zwellingen.

- Rhus toxicodendron (Gifsumak): vermindert stijfheid van spieren en gewrichten.

- Uncaria tomentosa (Kattenklauw):werkt bloedreinigend.

- Montmorilloniet: katalyseert en versterkt de fytotherapeutische ingrediënten.

- Himalayazout: bevat mineralen- en sporenelementen en bio-     energetische frequenties in het Terahertz gebied welke speciaal zijn gekozen bij de genoemde indicaties van dit product.

Dosering en toepassing:

Dosering, tenzij arts/therapeut anders voorschrijft:

twee keer daags:
Paard                  10-15 druppels
Hond                     5-10 druppels
Kat                         2-5  druppels
1 ml =  20 druppels

*Ervaring uit de praktijk leert dat in sommige gevallen kan worden volstaan met een lagere dosering dan zoals aangegeven op de bijsluiter. Ook wanneer dieren (te) heftig reageren kan worden begonnen met de helft van de aanbevolen dosering.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Phytonics bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Phytonics Tendon complex 50ml uit de categorie dieren drogist voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8711827068211, 8718182711226
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.