Kattendrogist: kattenvoer, kattenknoflook & meer

Koop de juiste verzorgingsproducten voor je kat, zodat je op elke situatie bent voorbereid! Op deze pagina vind je allerlei producten waarmee je je kat altijd optimaal kunt helpen. Wij verkopen ook voeding en andere producten voor de dagelijkse verzorging van je kat.

 

Kattenknoflook: te kopen tegen bacteriën en parasieten

Knoflook werkt goed tegen bacteriën en parasieten. Biofood Naturel tabletten bevatten alliine die de bacteriën doodt waar bloedzuigende parasieten, zoals teken, mijten en vlooien van leven. Ook de geur van knoflook jaagt teken en vlooien weg. Ook biofood Knoflook Zalm tabletten zijn een aanrader.

 

Teken verwijderen bij je kat

Heeft je kat een teek, dan is het belangrijk om snel en op de juiste manier te handelen. Hierdoor kun je voorkomen dat je kat besmet wordt met de ziekte van Lyme, een aandoening die overgedragen wordt door teken. Met behulp van een teek verwijderaar bevries je de teek en leg je een laagje om de teek heen. Hierdoor wordt het risico op besmetting een stuk kleiner. Vervolgens verwijder je de bevroren teek met de bijgeleverde tekentang.

 

Je kat ontwormen en ontvlooien

Heeft je kat last van een lintworm of andere wormen? Je kunt je kat ontwormen door ontwormingsmiddel of ontwormingstabletten toe te dienen. Verstop de tabletten bijvoorbeeld in een vleesballetje, zodat je kat de tabletten samen met het vlees opeet. Sommige ontwormingstabletten kunnen geplet worden en zo vermengd worden met voedsel.

 

Vlooiendruppels werken preventief. Je voorkomt hiermee dat je kat vlooien krijgt. Mocht je kat wel al vlooien hebben, dan worden deze door de vlooiendruppels gedood. Spuit de druppels op plekken waar je kat moeilijk kan likken, zodat deze het antivlooienmiddel niet binnenkrijgt. Je kunt je kat ook een vlooienband geven om vlooien op afstand te houden.

 

Urine van je kat verwijderen

Ongecastreerde katten sproeien om hun territorium te markeren. Zowel katten als poezen sproeien soms ook vanwege andere redenen. Ze doen dit bijvoorbeeld als ze stress ervaren. Wist je dat er een speciaal middel is om urine van je kat te verwijderen? Urine off Kat verwijdert niet alleen de vlekken van het sproeien, maar gaat ook de scherpe urinegeur tegen.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Bij Drogist.nl kunt u producten uit de categorie Katten voordelig online kopen tegen lage prijzen. Wanneer u vandaag uw Katten producten voor 23:00 bestelt, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.