SPF 30

Zonnebrand SPF 30 is een zonbeschermingsproduct ontworpen om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen van de zon

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Wat is zonnebrand?

Zonnebrand SPF 30 is een zonbeschermingsproduct ontworpen om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen van de zon. SPF staat voor "Sun Protection Factor" en het getal 30 geeft aan dat het product de huid 30 keer langer kan beschermen dan wanneer je geen bescherming zou gebruiken. Dit betekent dat als je huid normaal in 10 minuten zou verbranden, het met SPF 30 ongeveer 300 minuten zou duren voordat het verbrandt.

 

Hoe werkt zonnebrand SPF 30?

Wanneer je zonnebrand SPF 30 op je huid aanbrengt, vormt het een beschermende barrière die een groot deel van de schadelijke UV-stralen reflecteert en absorbeert. De SPF 30 formulering filtert ongeveer 97% van de UVB-stralen, waardoor je huid langer beschermd blijft tegen verbranding. Het is belangrijk om te weten dat geen enkele zonnebrandcrème 100% van de UV-stralen blokkeert, dus het is essentieel om regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral na zwemmen of zweten.

 

Welke supplementen voor de zon zijn er?

Naast reguliere zonnebrandcrèmes zijn er ook supplementen op de markt die beweren de huid van binnenuit te beschermen tegen UV-stralen. Deze supplementen bevatten vaak antioxidanten, zoals vitamine C en E, die helpen om de huid te beschermen tegen de oxidatieve stress veroorzaakt door de zon. Hoewel deze supplementen een aanvullende bescherming kunnen bieden, mogen ze nooit als vervanging voor reguliere zonnebrandcrèmes worden beschouwd. Het is altijd aan te raden om een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger te gebruiken voor maximale bescherming.


Kan zonnebrand met SPF 30 bijwerkingen hebben?

Hoewel zonnebrand SPF 30 over het algemeen veilig is voor gebruik, kunnen sommige mensen allergische reacties of huidirritaties ervaren, vooral als ze een gevoelige huid hebben. Het is belangrijk om de ingrediëntenlijst te controleren als je allergisch bent voor bepaalde stoffen. Als je een nieuwe zonnebrandcrème probeert, test dan eerst een klein stukje van je huid om te zien of er reacties optreden. Als je irritatie of roodheid opmerkt, stop dan met het gebruik en raadpleeg een dermatoloog.

 

Zonnebrand SPF 30 kopen

Beschermen tegen de zon is essentieel voor je huidgezondheid. Bij Drogist.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om kwaliteitsproducten te hebben die je huid veilig houden. We bieden een uitgebreid assortiment van zonnebrandcrèmes met SPF 30 van topmerken, zodat jij de perfecte bescherming kunt kiezen die past bij jouw huidtype en levensstijl.

 

Of je nu op zoek bent naar een zonnebrand voor dagelijks gebruik, een waterbestendige variant voor tijdens het zwemmen of een zonnebrand specifiek voor je gezicht; bij Drogist.nl vind je het allemaal. Het is belangrijk om te investeren in een kwaliteitsproduct dat je de beste bescherming biedt.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.