De beste Vloerreinigers voor een stralend schone vloer

Een glanzende en schone vloer? Je maakt het mogelijk door de beste vloerreiniger voor jou in huis te halen. Hier ben je aan het juiste adres voor deze zoektocht. Want met producten van topmerken zoals Swiffer, HG, Ecover, Vileda, Wiertz en Hagerty, kunnen we je verzekeren dat er voor iedere vloer en iedere schoonmaakbehoefte een geschikte vloerreiniger is. Zo glimt je vloer supersnel.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten vloerreinigers

Je vindt bij ons verschillende soorten vloerreinigers: 

  1. Doekjes
  2. Zeep
  3. Reiniger
  4. Spray
  5. Olie

Doekjes zijn gemakkelijk in gebruik. Perfect voor snelle schoonmaakklussen en kleinere oppervlakken. Zeep en reinigers zijn ideaal voor een diepere reiniging en kunnen zowel in een emmer als in een speciale vloerreiniger gebruikt worden. Sprays zijn handig voor gerichte reiniging, vooral voor hardnekkige vlekken. Olie is uitstekend voor houten vloeren, het voedt het hout en houdt het er op zijn best uit.

Deze merken bieden vloerreinigers aan

We zijn trots op de merken die we aanbieden. Swiffer heeft een reeks producten die ideaal zijn voor dagelijkse reiniging. De producten van HG zijn krachtig en effectief voor diepere reiniging. Ecover biedt ecologische oplossingen. Hun vloerreinigers zijn zacht voor het milieu, maar hard tegen vuil. Vileda staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wiertz en Hagerty bieden specialistische producten aan voor specifieke soorten vloeren.

Hardloper: HG vloerreiniger

HG-vloerreiniger is een van onze bestsellers. Deze producten zijn ontworpen voor diepe en grondige reiniging. Heb je een houten vloer, tegelvloer of natuurstenen vloer? Er is een HG-vloerreiniger die perfect past bij jouw specifieke behoeften.

Vloerreiniging hoeft niet veel tijd te kosten

Het schoonmaken van vloeren kan een tijdrovende klus zijn, maar met de juiste producten hoeft het geen zware klus te zijn. Onze vloerreinigers zijn ontworpen om het werk te vergemakkelijken en om jouw vloeren er stralend schoon uit te laten zien. Van dagelijkse reiniging tot diepere reiniging, wij hebben de producten die je nodig hebt.

Vloerreiniger kopen bij Drogist.nl

Je vindt bij ons een brede selectie van hoogwaardige vloerreinigers, voor elk soort vloer en voor elke schoonmaakbehoefte. Koop nu je vloerreiniger bij Drogist.nl en geniet van een brandschone, frisse vloer elke dag.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.