(Tuin)meubelreiniger

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Het buitenleven kan geweldig zijn, maar het kan ook hard zijn voor je tuinmeubels. Weer, stof, vogeluitwerpselen en nog veel meer kunnen hun tol eisen. Maar geen zorgen, met de juiste tuinmeubelreiniger krijgen jouw tuinmeubels hun oorspronkelijke schoonheid en glans terug.

 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten

Je tuinmeubels hebben speciale zorg nodig en Drogist.nl heeft een uitgebreid assortiment aan producten om ze te beschermen en op te frissen. Meubelspray, Aanslag reiniger, Bijenwas, Antiekwas, Meubelolie: Deze producten zijn specifiek ontworpen om aan verschillende behoeften van jouw meubels te voldoen. Of je nu een hardnekkige aanslag wilt verwijderen of je antieke meubels wilt voeden, wij hebben wat je nodig hebt.

 

Meubelspray

Met een goede meubelspray fris je je tuinmeubels in een handomdraai op. Het is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt snelle resultaten.

 

Meubelolie

Voor houten tuinmeubels is voeding essentieel. Meubelolie dringt diep in het hout door, beschermt het tegen uitdroging en geeft het een mooie glans.

 

Onze merken

Een goed product begint bij een betrouwbaar merk. We hebben ervoor gezorgd dat we alleen de beste merken in ons assortiment hebben.

 

HG

HG is een merk dat bekend staat om zijn effectiviteit. Hun tuinmeubelreinigers zijn specifiek ontworpen om hardnekkig vuil en aanslag te verwijderen.

 

Pledge

Of je nu hout, plastic of metalen meubels hebt, van Pledge is er een product voor jou. Pledge meubelsprays zorgen voor een snelle opfrissing en bescherming.

 

Wiertz

Bij Wiertz draait alles om natuurlijke verzorging. Hun bijenwas en antiekwas voeden je houten meubels en geven ze een mooie glans.

 

Bruynzeel

Bruynzeel, bekend van het houtwerk, biedt ook uitstekende producten voor houtverzorging. Hun meubelolie is perfect om houten tuinmeubels te voeden en te beschermen.

 

Hagerty

Hagerty biedt gespecialiseerde reinigingsproducten voor een diepe schoonmaak en bescherming van je waardevolle meubels.

 

Tuinmeubelreiniger kopen

Wil je dat je tuinmeubels er weer als nieuw uitzien en beschermd zijn tegen de elementen? Ontdek ons brede assortiment tuinmeubelreinigers. Bestel vandaag nog op Drogist.nl en geniet van een frisse, vernieuwde buitenruimte. Want je tuinmeubels verdienen het beste!

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.